Yandex Metrica

Gurbetçi ailenin bebeğini eşcinsel çifte vermişlerdi! Türkiye'den Almanya'ya çağrı

Gurbetçi ailenin bebeğini eşcinsel çifte vermişlerdi! Türkiye'den Almanya'ya çağrı

Almanya’da yaşayan Aygül Küçükbıyık’ın 10 aylık bebeği Emir elinden alınıp eşcinsel çifte verilmişti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı skandalın önüne geçmek için Alman makamları nezdinde resmi girişim başlattı.

Gündem

23.01.2024, 19:42

Almanya’nın Duiburg kentinde yaşayan Aygül Küçükbıyık’ın 10 aylık bebeği Emir elinden alınıp eşcinsel çifte verilmişti. Olayı duyuran gözü yaşlı anne, Türk makamlarından yardım istemişti. Bu gelişmelerin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti.

MSB Mayıs celbi ne zaman açıklanır 2024? Mayıs asker sınıflandırma sonucu nereden öğrenilir? MSB Mayıs celbi ne zaman açıklanır 2024? Mayıs asker sınıflandırma... Haberi Görüntüle

SÜREÇ TAKİP EDİLİYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan, Almanya’da yaşayan Türk ailenin 10 aylık bebeklerinin eşcinsel olduğu öğrenilen koruyucu bir aileye verilmesine ilişkin açıklama yapıldı. Bakanlığın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, sürecin en başından itibaren takip edildiği aktarıldı.

İşçi değil provokatör! 1 Mayıs'ta polise tekme atan kişi CHP'li trol çıktı! İşçi değil provokatör! 1 Mayıs'ta polise tekme atan kişi CHP'li... Haberi Görüntüle

TÜRK AİLE ÖNERİSİ

Yetkili kurumlara Türk koruyucu aile önerisinde bulunulduğu ifade edilen açıklamada "Yıllardır üzerinde çalıştığımız ve yaygınlaşması için de Alman mercileriyle irtibatta olduğumuz Aile Ateşeliğimiz aracılığıyla, yetkili kurumlarla ilk andan itibaren temas halindeyiz. Bu süreçte, ailesinden alınan bebeğimiz için iki gönüllü koruyucu Türk aile önerisinde bulunduk. Talebimizle ilgili olarak sürecin olumlu şekilde sonuçlanacağını umut ediyoruz" denildi. 

'Cumhurbaşkanının takvimine uyacağız' dedi! Özgür Özel'den 'Külliye' çıkışı: Erdoğan'la nerede görüşecek? 'Cumhurbaşkanının takvimine uyacağız' dedi! Özgür Özel'den 'Külliye' çıkışı: Erdoğan'la nerede... Haberi Görüntüle

"ULUSLARARASI SÖZLEŞME" HATIRLATMASI

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "Yurt dışındaki her bir soydaşımızın, kendi kültürümüze ve ahlaki değerlerimize uygun şekilde yaşama tercihlerinin dikkate alınması, bizim açımızdan tartışılmaz bir gerçekliktir. Uluslararası Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin getirdiği haklara uygun olarak da çocuklarımızın korunması için her türlü çalışmayı titizlikle gerçekleştirmeye devam edeceğiz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading