Yandex Metrica

Bakan Yerlikaya acı haberi duyurdu: Bir askerimiz şehit oldu!

Bakan Yerlikaya acı haberi duyurdu: Bir askerimiz şehit oldu!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Erzurum'da geçtiğimiz yıl bir kavgaya müdahale ederken yaralanan ve bir yıldır tedavisi devam Jandarma Astsubay Mustafa Yaşar'ın şehit olduğunu duyurdu.  

Gündem

02.05.2024, 17:24

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Erzurum İl Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Yaşar'ın tedavi gördüğü hastanede şehit olduğu bilgisini paylaştı. 

Edirne ve Tekirdağ'da MAHZEN operasyonları! İki suç örgütü daha çökertildi Edirne ve Tekirdağ'da MAHZEN operasyonları! İki suç örgütü daha çökertildi Haberi Görüntüle

KAVGAYA MÜDAHALE ETTİĞİ SIRADA YARALANDI 

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Erzurum İl Jandarma Komutanlığında görevli Yaşar'ın 3 Temmuz 2023'te kavgaya müdahale ettiği sırada yaralandığını belirtti. 

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını dolandırarak büyük ödülü aldı: 192 kez öksürmese kimse şüphelenmeyecekti! Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını dolandırarak büyük ödülü aldı: 192... Haberi Görüntüle

"MAKAMI ALİ OLSUN"

Kavgada yaralanmasının ardından Yaşar'ın tedavi gördüğü hastanede müdahaleye rağmen şehit olduğunu ifade eden Bakan Yerlikaya, "Şehidimize Allah'tan rahmet kederli ailesine, kahraman jandarma teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Makamı ali olsun." ifadelerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading