Yandex Metrica

MSB Mayıs celbi ne zaman açıklanır 2024? Mayıs asker sınıflandırma sonucu nereden öğrenilir?

MSB Mayıs celbi ne zaman açıklanır 2024? Mayıs asker sınıflandırma sonucu nereden öğrenilir?

Askerlik yerleri, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından duyurulacak. Seçim ve sınıflandırma sonuçlarını bekleyen yükümlüler, sorgulama sayfasını sık sık ziyaret ediyorlar. Yedek subay/astsubay adayları ile erlerin celp ve sevk tarihleri de MSB tarafından paylaşıldı. Peki, MSB Mayıs celbi ne zaman açıklanır 2024? Asker yerleri belli oldu mu, mayıs sınıflandırma sonucu nereden öğrenilir?

Gündem

11.05.2024, 21:44

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Mayıs ayı celp ve sevk tarihlerini yükümlülerle paylaşmıştı. Tercih işlemlerini tamamlayan ve askerlik görevini yerine getirecek olan bireyler, e-devlet ekranından Mayıs ayı askerlik yerlerini sorgulayabilecekler. Bu bilgi, askerlik görevini yapacak olan bireyler için önemli bir adımdır ve e-devlet üzerinden kolayca erişilebilir. Peki, MSB Mayıs celbi ne zaman açıklanır 2024? Asker yerleri belli oldu mu, mayıs sınıflandırma sonucu nereden öğrenilir?

Galatasaray-Karagümrük'ü yenerse-berabere kalırsa ne olur? Şampiyon olur mu? Galatasaray-Karagümrük'ü yenerse-berabere kalırsa ne olur? Şampiyon olur mu? Haberi Görüntüle

MSB MAYIS CELBİ NE ZAMAN AÇIKLANIR 2024?

Tercih işlemlerini tamamlayan yükümlülerin seçim ve sınıflandırma sonuçları, 3 Mayıs 2024 tarihinde e-Devlet üzerinden duyurulacak. Yükümlüler, sevk belgesini ise sevk tarihinden itibaren 10 gün öncesinden e-Devlet veya askerlik şubesinden alabilecekler. Bu bilgiler, askerlik görevini yerine getirecek olan bireylerin takip etmesi gereken önemli adımlardır ve askerlik sürecine hazırlıklarını yapmalarına olanak sağlar.

Yeni Yüzüklerin Efendisi filminin oyuncuları kim, ne zaman çıkacak, hangi platformda? Yeni Yüzüklerin Efendisi filminin oyuncuları kim, ne zaman çıkacak, hangi... Haberi Görüntüle

MAYIS SINIFLANDIRMA SONUCU NEREDEN ÖĞRENİLİR?

2024 Mayıs celbini öğrenmek için, "https://www.turkiye.gov.tr/mill-savunma-bakanligi" linkinden gerekli işlemler sonucunda tarihinizi öğrenebilirsiniz.

Düello oyununu kazanan kim Survivor 2024? 1 Mayıs Çarşamba Survivor düello oyununu kim kazandı? Düello oyununu kazanan kim Survivor 2024? 1 Mayıs Çarşamba Survivor... Haberi Görüntüle

CELP VE SEVK TARİHLERİ 2024

Yedek Subay/Astsubay Adayları ile Er (1. Grup) için sevk tarihi 16 Mayıs 2024 olarak belirlenmiştir. Er (2. Grup) için sevk tarihi ise 27 Haziran 2024 olarak planlanmıştır. Er (3. Grup) için ise sevk tarihi 25 Temmuz 2024 olarak belirlenmiştir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading