Yandex Metrica

'Cumhurbaşkanının takvimine uyacağız' dedi! Özgür Özel'den 'Külliye' çıkışı: Erdoğan'la nerede görüşecek?

'Cumhurbaşkanının takvimine uyacağız' dedi! Özgür Özel'den 'Külliye' çıkışı: Erdoğan'la nerede görüşecek?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme isteğini dile getirmişti.  Erdoğan'da Özel'in görüşme isteğiyle igili olarak "Kapımız açık." diyerek görüşme talebini olumlu karşılamıştı. Erdoğan'ın kabul edeceğini belirtmesinin ardından Özgür Özel, randevu talep edeceğini söyledi. Görüşme yeri olarak Çankaya'nın şık olacağını belirten Özel, "Ancak mekan tartışmasıyla da böyle önemli bir görüşmeyi heba etmem. Beştepe'de randevu verilirse Beştepe'ye de giderim." dedi.  

Gündem

30.04.2024, 22:40

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunarak kendisi ile görüşme isteğini dile getiren Özgür Özel'i kabul edeceğinin sinyalini vermişti. Erdoğan'ın olumlu cevabından sonra CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu sabah katıldığı canlı yayınında görüşmeyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yerel seçimin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek istediğini belirten Özel, konuyla ilgili de detayları paylaştı.

DEM Partili belediyelerden yeni bir skandal: Türk Bayrağı'nı ve Erdoğan'ın fotoğrafını kaldırdılar DEM Partili belediyelerden yeni bir skandal: Türk Bayrağı'nı ve Erdoğan'ın... Haberi Görüntüle

"CUMHURBAŞKANI HANGİ TAKVİMİ VERİRSE BİZ ONA UYACAĞIZ"

Henüz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu talep etmediklerini ama edeceklerinin altını çizen Özel, "Onların takvimine uygun olarak görüşeceğiz. Daha randevu istemedik, zaman fark etmez. Ülkenin Cumhurbaşkanı, takvimine göre hangi güne verirse biz ona uyarız. Ben Atatürk'ün partisinin son genel başkanıyım. O da Atatürk'ün diğer koltuğu olan Cumhurbaşkanlığı'nda oturuyor. Randevuyu eğer Çankaya Köşkü'nde verirse son derece şık olur. Ama onun dışında seçenekler Meclis olabilir, AK Parti Genel Merkezi olabilir." dedi.

Bugün (23 Nisan) Bursa'da otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında Bursa'da toplu taşıma bedava mı? Bugün (23 Nisan) Bursa'da otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında... Haberi Görüntüle

"MEKAN TARTIŞMASIYLA GÖRÜŞMEYİ HEBA EDEMEM"

Özel yapılacak görüşmeyle ilgili açıklmasına şöyle devam etti;  "Beştepe'yi doğrudan tercih etmem ama mekan tartışmasıyla da böyle önemli bir görüşmeyi heba etmem. Beştepe'de randevu verilirse Beştepe'ye de giderim. Sırf mekanın yeri açısından 'Beştepe'ye gitmiyorum, seninle görüşmüyorum' demem. Çünkü içerik yer tartışmasından önemli."

Isparta'dan kahreden haber: Trafik polisi şehit oldu Isparta'dan kahreden haber: Trafik polisi şehit oldu Haberi Görüntüle

"KAPIMIZ AÇIK"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kendisiyle görüşme isteğiyle ilgili soruyu yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kapımız açık." dedi.

Münevver Karabulut soruşturmasında kuşkular neler? Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları sonrasında yeni bir talep geldi! Münevver Karabulut soruşturmasında kuşkular neler? Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları sonrasında yeni... Haberi Görüntüle

"ZİYARETE GELDİĞİNDE OTURUR KONUŞURUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, "CHP'nin Genel Başkanı Sayın Özgür Özel'e kapımız açık, ele alacağımız konu başlıklarımız çok. Ziyarete geldikleri anda oturur konuşuruz." açıklamasında bulundu. 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading