Yandex Metrica

Sitede Ara

Gündem emekliler! Kabine yarın toplanıyor: İşte masadaki diğer konular

Gündem emekliler! Kabine yarın toplanıyor: İşte masadaki diğer konular

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Kabine yarın toplanacak. Yeni emekli formülü ve öğretmen atamalarının ana gündem maddesi olacağı toplantıda masaya birçok konu daha yatırılacak.

Gündem

06.05.2024, 09:34

Gazze gündeminin de masada olacağı Kabine'de İsrail saldırılarının sona ermesi için Türkiye diplomatik girişimlerini sürdürüyor. 

Öte yandan daha 54 ürüne ihracat kısıtlaması getiren Türkiye geçtiğimiz günlerde de tüm ürünleri kapsayacak şekilde İsrail ile ithalat ve ihracat işlemleri kesildi. 

Kabine'de atılan adımın ekonomik etkileri masaya yatırılacak. Bundan sonra alınabilecek ek yaptırımlar neler olacak bu da görüşülecek. Bölgede ateşkes için atılabilecek yeni adımlar da gündemde.

Bahçeli: Kumpasçılarla işimiz olmaz FETÖ benzeri yapıya izin vermeyiz Bahçeli: Kumpasçılarla işimiz olmaz FETÖ benzeri yapıya izin vermeyiz Haberi Görüntüle

EMEKLİLERE ÖZEL FORMÜL

Ayrıca Kabine'de emeklilere özel formül de ele alınacak. Enflasyon oranının düşürülmesi için atılabilecek adımlar kabinenin görüşeceği konulardan biri. Düşüşün hızlanması için gerekli tedbirler kabinedeki masada olacak. Dar gelirli ve emekliler için atılacak adımlar mümkün mü bu da değerlendirilecek.

İkinci 'İbrahim öğretmen' vakası: Kopya çeken öğrenci öğretmenini bıçakladı! İkinci 'İbrahim öğretmen' vakası: Kopya çeken öğrenci öğretmenini bıçakladı! Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN ATAMALARI

Milli Eğitim Bakanı Tekin pazartesi gününü işaret ederek öğretmen atanacak öğretmen sayısı ve branş bazında kontenjan dağılımları açıklanmış olur dedi.

Terörle mücadelede operasyonlarla ilgili son durum da kabinenin gündeminde olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading