Yandex Metrica

Samsun 19 Mayıs Zeynep Bastık konseri başlama saati | Konser saat kaçta, nerede başlayacak?

Samsun 19 Mayıs Zeynep Bastık konseri başlama saati | Konser saat kaçta, nerede başlayacak?

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Samsun'da büyük bir coşkuyla kutlanacak. Samsun'daki etkinliklerde ünlü şarkıcı Zeynep Bastık da sahne alacak. Zeynep Bastık Samsun konserine katılımın oldukça fazla olması bekleniyor. 19 Mayıs Pazar günü Samsun'da Zeynep Bastık konserini kaçırmak istemeyenler konserin başlama saatini araştırmaya başladı. 

Gündem

21.05.2024, 20:52

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Samsun’da 19 Mayıs Gençlik Festivali düzenleniyor. Festival kapsamında sevilen şarkıcı Zeynep Bastık da 19 Mayıs Pazar günü sahneye çıkacak ve en popüler şarkılarını binlerce kişiyle birlikte seslendirecek. Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşecek olan festivalde Zeynep Bastık'ı canlı dinlemek isteyen müzik severler Samsun 19 Mayıs Zeynep Bastık konseri saat kaçta başlayacak? sorusuna yanıt aramaya başladı.

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dendias'a tepki Miçotakis'e uyarı Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dendias'a tepki Miçotakis'e... Haberi Görüntüle

19 MAYIS SAMSUN ZEYNEP BASTIK KONSERİ BAŞLAMA SAATİ

Zeynep Bastık 19 Mayıs Pazar akşamı binlerce kişiyle birlikte en sevilen şarkılarını selendirecek. Zeynep Bastık Samsun konseri başlama saati ise 20.00 olarak açıklandı. Konserin ne zaman biteceğine dair ise saat verilmedi. 

15 Temmuz'da tankın önüne yatmıştı: Metin Doğan o geceyi anlattı 15 Temmuz'da tankın önüne yatmıştı: Metin Doğan o geceyi anlattı Haberi Görüntüle

ZEYNEP BASTIK KONSERİ NEREDE?

Konser Samsun Batı Park'ta düzenlenecek. Konser ücretsizdir ve tüm vatandaşlar davetlidir. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading