Yandex Metrica

4 ilde sahte altın operasyonu: 50 milyon TL'lik vurgun son anda önlendi

Adana merkezli 4 ilde "Piyasaya Sahte Altın Sürmeye Çalışan" şahıslara yönelik düzenlenen “AYAR-3” operasyonlarında bir sahte altın atölyesinde yaklaşık değeri 50 milyon TL olan; 3 bin 646 adet çeyrek altın, 811 adet yarım altın, 1.614 adet tam altın ve 57 adet reşat altın ele geçirildi. Operasyonlarda "Paraya Eşit Sayılan Değerlerde Sahtecilik" suçunu işlediği tespit edilen 13 şüpheli yakalandı.  

Gündem

18.05.2024, 20:20

Emniyetin piyasaya sahte altın sürmeye çalışan şahıslara yönelik düzenlediği “AYAR-3” operasyonları etkin ve kararlı bir şekilde devam ediyor.

Adana merkezli 4 ilde "Piyasaya Sahte Altın Sürmeye Çalışan" şahıslara yönelik düzenlenen “AYAR-3” operasyonlarında bir sahte altın atölyesinde yaklaşık değeri 50 milyon TL olan; 3 bin 646 adet çeyrek altın, 811 adet yarım altın, 1.614 adet tam altın ve 57 adet reşat altın ele geçirildi. 

Operasyonlarda "Paraya Eşit Sayılan Değerlerde Sahtecilik" suçunu işlediği tespit edilen 13 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada operasyonlara ilişkin detaylı bilgi verirken emniyet güçlerine teşekkür etti.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Adana İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Adana merkezli Mersin, Yozgat ve Kahramanmaraş’ta “AYAR-3” operasyonları düzenlendi.

Chery Türkiye'de fabrika kuracak mı? Chery Türkiye'de yatırım yapacak mı? Chery Türkiye'de fabrika kuracak mı? Chery Türkiye'de yatırım yapacak mı? Haberi Görüntüle

OPERASYONLARDA ELE GEÇİRİLENLER

Operasyonlar sonucu:

14 adet tam altın kalıbı,

13 adet yarım altın kalıbı,

10 adet çeyrek altın kalıbı,

10 adet altın kalıplarına ait halka,

4 adet basıma hazır pul altın ve

Siparişlere ait evraklara el konuldu.

İki ilde orman yangını: Havadan ve karadan müdahale başladı İki ilde orman yangını: Havadan ve karadan müdahale başladı Haberi Görüntüle

''KAÇAKÇILARIN VE SAHTECİLİĞE BULAŞANLARIN ENSELERİNDEYİZ''

Bakan Yerlikaya yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

''Kaçakçıların ve sahteciliğe bulaşanların enselerindeyiz. Milletimizin destek ve dualarıyla onlara da göz açtırmayacağız. Adana Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.''

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading