Yandex Metrica

Dilan Polat ve Engin Polat'a azmettirmeden hapis cezası! Daltonlar Çetesiyle işbirliği yaptıkları ortaya çıktı!

Dilan Polat ve Engin Polat'a azmettirmeden hapis cezası! Daltonlar Çetesiyle işbirliği yaptıkları ortaya çıktı!

Tüm Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen lüks hayatlarını sosyal medya hesaplarında paylaşan Dilan Polat ve eşi kara para aklama vevergi kaçırma suçundan tutuklanmışlardı. Savcılığın ve MASAK'ın incelemleri sonrasında, Polat çiftinin Daltonlar Çetesi'ni ihale ettikleri öğrenilirken, mala zarar verme suçundan2 yıl 4 aydan 8 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Gündem

28.04.2024, 06:05

Sosyal medya hesabında 1 milyondan fazla takipçisi bulunan ve lüks yaşamıyla dikkatleri çeken güzellik merkezi sahibi Dilan Polat, eşi Engin Polat ile birlikte kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanmışlardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biden ile yapacağı görüşmeyi erteledi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biden ile yapacağı görüşmeyi erteledi! Haberi Görüntüle

BANU PARLAK SALDIRISINA İSTENEN CEZA BELLİ OLDU

Küçükçekmece Cumhuriyyet Başsavcılığı, Bahçeşehir 1. Kısım Doğa Parkı'nda ünlü fenomen Banu Parlak'a ait olan güzellik mekezini motorsikletli şüpheliler tarafından kurşunlatılması sonrasında soruşturma başlatılmıştı. O soruşturma sonrasında ise hazırlanan iddianame kapsamında, Dilan, Engin ve Sezgin Polat'ın da aralarında bulunduğu 8 şüpheli ile bilrikte '' 'birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit', 'mala zarar verme'' suçları nedeniyle 2 yıl 4 aydan, 8 yıla kadar hapis cezası talep edildi. 

Döneri Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'in elinden kurtardık: Avrupa Parlamentosu 'döner Türkiye'nin' dedi Döneri Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'in elinden kurtardık: Avrupa Parlamentosu 'döner Türkiye'nin'... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN TEHDİT ETMİŞTİ

Ünlü fenomen ve güzellik merkezi bulunan Banu Parlak ile arasında sosyal medya hesabından sözlü tartışma yaşamışlar Dilan Polat ise; "Tedbir kararının anasını göreceksin, iftiranın danasını göreceksin. Bitti bitti... Sana bu prim fazla bile... Sana daha ne mesajlarım var sıra sıra..." demişti.

25 Nisan Manisa Sefo konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Mesir Macunu Festivali Sefo konseri ücretsiz mi? 25 Nisan Manisa Sefo konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak?... Haberi Görüntüle

POLAT AİLESİNİN DALTON ÇETESİYLE İŞBİRLİĞİ ORTAYA ÇIKTI

O sözler üzerine Banu Parlak'ın güzellik merkezine silahlı saldırı yaşanmış, Engin Polat'ın Gürcistan'daki bağlantılarını kullanarak ''Daltonlar çetesi'' olarak bilinensuç örgütü yöneticileri Beratcan ve kardeşi Batın Can Gökdemir ile Parlak'ın işyerine saldırı düzenledikleri ortaya çıktı.

İstiklal Marşı'nın okunmasını kabul etmediler! DEM Parti'li Mardin Belediyesi'nde büyük rezillik! İstiklal Marşı'nın okunmasını kabul etmediler! DEM Parti'li Mardin Belediyesi'nde büyük... Haberi Görüntüle

BANU PARLAK ŞİKAYETÇİ OLMUŞTU

Banu Parlak'ın şikayeti üzerine ise iddianamede;  "Dilan Polat eski arkadaşımdı. Aynı sektörde faaliyet gösteren bir firma kurmam üzerine Dilan Polat ve Engin Polat bana husumet beslemeye başladı. Bu husumetimiz nedeniyle başlayan hukuki süreçler sonuçlandı. Ancak son zamanlarda kamuoyuna duyurulan bazı itiraf ve ihbar mahiyetindeki açıklamaları sebebiyle Engin ve Dilan Polat'ın benimle hukuk sınırları dışında hesaplaşma gayreti içerisine girdiklerini ve beni öldürtmek istediklerini anlıyorum. Basına da yansıyan bir videoda Halil İbrahim Kalkan isimli şahıs, Engin, Dilan Polat ve Gürsel Yılmaz tarafından azmettirilen bir şahsın silahlı saldırısına uğradığını, kendisinden beni ve Seyhan Soylu'yu vurmasını istediklerini ancak kendisinin kabul etmediğini açıkladı. Polat ailesinden beni öldürtmek istedikleri için şikayetçiyim. İşyerime ilk silahlı saldırı gerçekleştikten sonra sosyal medya hesabımdan 'İşyerime geçiyorum' şeklinde paylaşım yaptığım bunun üzerine işyerime tekrar silahla ateş edildiğini öğrendim. Can güvenliğimden endişe ettiğime dair paylaşımlar yaptım.'' demişti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Loading