Yandex Metrica

Sitede Ara

CHP'deki para kulesi soruşturmasında yeni gelişme: Canan Kaftancıoğu ve ismi geçen bir kişi daha ifade verecek!

CHP'deki para kulesi soruşturmasında yeni gelişme: Canan Kaftancıoğu ve ismi geçen bir kişi daha ifade verecek!

Seçim arefesine girdiğimiz bu günlerde siyasetin ve Türkiye'nin gündeminde CHP'lilerin paradan kule yaptığı görüntüler konuşulmaya devam ediliyor. Savcılığın soruşturma başlattığı görüntülerde ismi geçen kişiler savcılığa tek tek hesap veriyor. Soruşturma kapsamında eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ifade vermek üzere adliyeye geldi. Kaftancıoğlu, “para sayma” skandalında sorumluluğu kendisine yıkmaya çalışan CHP Genel Başkanı Özel ve İBB Başkanı İmamoğlu'na tepki göstermişti. Kaftancıoğlu, "Para, alım satım, ihalelerle benim işim olmaz. O görüntülerde benim ortağım ya da genel müdürüm de yok. Kimin orada ortağı, müdürü varsa ona sorsunlar. Paranın adresini en iyi onlar bilir" ifadelerini kullanmıştı. 

Gündem

01.04.2024, 17:54

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kasası olarak bilinen Fatih Keleş ve İmamoğlu İnşaat'ın Genel Müdürü Tuncay Yılmaz'ın başrolünde olduğu balya balya paraların sayıldığı görüntüler gündemden düşmezken eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu “para sayma” skandalında savcılığa ifade vermek üzere adliye'ye geldi.

İki lider görüşecek mi? Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan'dan görüşmeyle ilgili dikkat çeken açıklama! İki lider görüşecek mi? Özgür Özel randevu talep etti mi?... Haberi Görüntüle

ÖZEL, KAFTANCIOĞLU'NU İŞARET ETTİ

İmamoğlu, skandalda adı geçen üç isim Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminden itibaren yanında olan kişiler olmasına rağmen, "Benimle ilgisi yok" demişti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise İstanbul İl Başkanlığı binasının alımıyla ilgili sorulara "O süreci o dönem il başkanı olan Canan hanım yürüttü" karşılığını vererek Canan Kaftancıoğlu'nu işaret  etmişti. 

Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! Evlerinden tahliye edilenlere ne olacak? Valilik açıkladı Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! Evlerinden tahliye edilenlere ne olacak? Valilik açıkladı Haberi Görüntüle

"PARA-ALIM SATIM İHALELERLE İŞİM OLMAZ"

Konuyla  ilgili olarak Kaftancıoğlu'nun yakın çevresine, "Para, alım satım, ihalelerle benim işim olmaz. O görüntülerde benim ortağım ya da genel müdürüm de yok. Kimin orada ortağı, müdürü varsa ona sorsunlar. Paranın adresini en iyi onlar bilir" dediği ortaya çıktı. 

Survivor Ekstra Murat Özarı kimdir, aslen nereli? Murat Özarı kaç yaşında? Survivor Ekstra Murat Özarı kimdir, aslen nereli? Murat Özarı kaç... Haberi Görüntüle

"BU İŞLERİN MERKEZİNDE İMAMOĞLU VAR"

CHPli bir kaynak ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bu işin tam göbeğinde yer aldığını iddia ederek şu değerlendirmeyi yaptı: Bütün işlerin merkezi İmamoğlu'nun iki dönem belediye başkanlığını yaptığı Beylikdüzü. Dikkat edin. Dönemin CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı ve o bölgenin milletvekili Turan Taşkın Özer para dolu çantaları kendi ofisinde yine aynı ilçede CHP meclis üyesi olan Fatih Keleş'e teslim ediyor. İmamoğlu'na çok yakın olan Keleş, çantaları taşımak için CHP ile hiçbir resmi bağı olmayan İmamoğlu İnşaatın Genel Müdürü Tuncay Yılmaz'ı yanına alıyor. Bu işlerin merkezinde İmamoğlu var.

6 kişi ölmüş 99 kişi yaralanmıştı! İstiklal Caddesi bombalı saldırı davasında karar belli oldu! 6 kişi ölmüş 99 kişi yaralanmıştı! İstiklal Caddesi bombalı saldırı... Haberi Görüntüle

 ONUR ÖKSEL ADLİYEDE 

Saat 10.00’da adliyeye İstanbul Adalet Sarayı’na gelen Öksel, yaklaşık 1 saat boyunca ifade verdi. Öksel, ifadesinin ardından açıklama yapmadı.

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

1

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading