Yandex Metrica

Survivor Ekstra Murat Özarı kimdir, aslen nereli? Murat Özarı kaç yaşında?

Survivor Ekstra Murat Özarı kimdir, aslen nereli? Murat Özarı kaç yaşında?

2024'te Survivor Ekstra programında yer alan Murat Özarı, Türk futbol dünyasının tanınmış isimlerinden Coşkun Özarı'nın oğlu olarak biliniyor. Peki, Survivor Ekstra Murat Özarı kimdir, aslen nereli? Murat Özarı kaç yaşında?
 

Gündem

03.05.2024, 16:16

2024'te Survivor Ekstra'nın sunucuları arasında bulunan Murat Özarı, programdaki yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 40 yaşındaki Özarı, deneyimli bir televizyon sunucusu ve spor yorumcusu olarak tanınıyor. Peki, Survivor Ekstra Murat Özarı kimdir, aslen nereli? Murat Özarı kaç yaşında?

Son dakika: Kaş açıklarında yürekleri ağza getiren deprem! AFAD detayları paylaştı Son dakika: Kaş açıklarında yürekleri ağza getiren deprem! AFAD detayları... Haberi Görüntüle

SURVİVOR EKSTRA MURAT ÖZARI KİMDİR, ASLEN NERELİ?

Survivor Ekstra'nın sunucularından biri olan Murat Özarı, 1971 yılında İstanbul'da doğmuştur ve şu anda 49 yaşındadır. Ünlü futbolcu ve Milli Takım eski teknik direktörlerinden Coşkun Özarı'nın oğludur. Coşkun Özarı, Galatasaray'da forma giymiş ve aynı zamanda Milli Takım için de önemli bir rol oynamıştır. 1931 yılında İstanbul'da doğan Coşkun Özarı, 2011 yılında 80 yaşında vefat etmiştir. Murat Özarı, günümüzde TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Ekstra programında yorumcu olarak görev yapmaktadır. Programda ona, Sema Aydemir Apak, Furkan Dede ve Semih Öztürk gibi isimler eşlik etmektedir. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading