Yandex Metrica

CHP'de kiriz üstüne kiriz: CHP'li doktor Kerimoğlu, İmamoğlu'na teşhisi koydu: Psikolojik sorunları var!

  Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Ekrem İmamoğlu kavgası her geçen gün büyüyor.CHP'li doktor olarak bilenen Kerimoğlu; geçtiğimiz aylar Ekrem İmamoğlu'nun psikolojik sorunları olduğunu söylemişti. Bülent Kerimoğlu yeni açıklamasında İmamoğlu'na hasta gözüyle baktığını ifade etti.

Gündem

18.04.2024, 08:57

CHP'de genel seçimlerin ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık koltuğunu bırakmasına kadar ilerleyen süreçteki krizler hala sürüyor. Ekrem İmamoğlu'nun kendisine rakip isimleri bir bir elemesiyle CHP'li Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun ismi gündeme gelmişti.CHP'li Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, geçtiğimiz aylarda katıldığı canlı yayınında söylediği sözler yeniden gündem oldu.

Kuş Uçuşu yeni sezon çıkacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon ne zaman? Kuş Uçuşu yeni sezon çıkacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon... Haberi Görüntüle

KERİMOĞLU'NA AİT FOTOĞLAR SERVİS EDİLDİ 

Kurultay öncesi kaset savaşlarında Ekrem İmamoğlu'na yakın isimler Bülent Kerimoğlu'na ait fotoğrafları basına servis etmişti. Görüntüler sonrası İmamoğlu'nu suçlayan Kerimoğlu, CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmuştu.

Trafikte sakın bu 'iyiliği' yapmayın! Diğer sürücülere haber verenlere para cezası: Bir günün faturası 45 bin lira Trafikte sakın bu 'iyiliği' yapmayın! Diğer sürücülere haber verenlere para... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU'NUN PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR

Bülent Kerimoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun psikolojik olarak sorunları olduğunu söylemişti.İmamoğlu'na hasta gözüyle baktığını belirten Kerimoğlu, "Sayın İmamoğlu'nun küçümseyen tavrı ve kibirli tavrını kendisine hiç yakıştıramıyorum" dedi.

MİT ve emniyetten ortak operasyon! PKK/KCK'nın sözde sorumlusu İstanbul'da yakalandı MİT ve emniyetten ortak operasyon! PKK/KCK'nın sözde sorumlusu İstanbul'da yakalandı Haberi Görüntüle

BİR ELİMDE AYI TUTTUM BİR ELİMDE GÜNEŞİ TUTTUM KİBİR İFADESİ 

Bülent Kerimoğlu, Ekrem İmamoğlu ile ilgili yaptığı değerlendirmelerde şu açıklamalarda bulunmuştu;

Geçmişte Sayın İmamoğlu'na iki arkadaş yakınlığıyla baktım, sonra iki belediye başkanlığı yakınlığıyla baktım. Son 1-2 yıldır da Sayın İmamoğlu'na bir doktor gözüyle bakıyorum. Her ne kadar cerrah da olsam, kendisinin psikolojik durumuna bakıyorum. Sayın İmamoğlu'nun küçümseyen tavrı ve kibirli tavrını kendisine hiç yakıştıramıyorum. 'Bir elimde ayı tuttum, bir elimde güneşi tuttum, İBB Başkanıyım' ifadesi gerçekten bir kibir ifadesi. Kibir, siyasetçinin olgun düşünmesini ve sağlıklı karar almasının önünde engeldik. Siyasetçiyi zehirler.

25 Nisan motorine ne kadar indirim yapıldı? Mazot indirimi kaç lira? Motorin ne kadar oldu? 25 Nisan motorine ne kadar indirim yapıldı? Mazot indirimi kaç... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU NE DEMİŞTİ? 

Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı bir televizyon programındaki sözleri gündemi meşgul etmişti.

İmamoğlu, "Daha önce sadece imamlarımız vardı. Şimdi Mezarlıklar Müdürlüğünde çalışan hahamlarımız papazlarımız var. Ben İstanbul Belediye Başkanı'yım. İBB Başkanı gerekirse bir elinde Ay'ı bir elinde Güneş'i tutar." sözlerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading