Yandex Metrica

Bakan Soylu duyurdu: 4 terörist etkisiz hale getirildi

Bakan Soylu duyurdu: 4 terörist etkisiz hale getirildi

Hakkari Kırıkdağ Köyü kırsalında 28 Haziran'da JÖH ve Jandarma Komando birliklerince J-İHA ve J-SİHA destekli operasyonda 4 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi. Operasyonda M16 silah ile 5 M16 şarjörü, 2 kalaşnikof silah ile 9 kalaşnikof şarjörü ve 4 el bombası ele geçirildi.

Gündem

23.01.2024, 19:28

Son dakika! Hakkari kırsalında JÖH ve Jandarma Komando birliklerince düzenlenen operasyonda, 4 terörist etkisiz hale getirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "EREN Abluka-2'de; Hakkari Kırıkdağ Köyü kırsalında 28 Haziran'da JÖH ve Jandarma Komando birliklerince J-İHA ve J-SİHA destekli operasyonda 4 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi." ifadelerini kullandı.

Münevver Karabulut cinayetinde çok konuşulacak iddia: Otopsi raporunu trafik polis mi yazdı? Münevver Karabulut cinayetinde çok konuşulacak iddia: Otopsi raporunu trafik polis... Haberi Görüntüle

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı Külliye'ye çağırdı! Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı Külliye'ye çağırdı! Haberi Görüntüle

OPERASYONDA BİRÇOK MALZEME ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonda, M16 silah ile 5 M16 şarjörü, 2 kalaşnikof silah ile 9 kalaşnikof şarjörü, 4 el bombası, termal şemsiye, uyku tulumu, sırt çantası, 3 panço, 3 termal kıyafet ile muhtelif yaşam malzemeleri ele geçirildi.

İçişleri Bakanlığı bölgede operasyonların devam ettiğini bildirdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading