Yandex Metrica

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı Külliye'ye çağırdı!

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı Külliye'ye çağırdı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı Külliye'ye çağırdı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saat 16.00’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek.  

Gündem

17.05.2024, 19:34

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı görüşmeye çağırdı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın TBMM'de katılacağı Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu toplantısını iptal ettiği, saat 16.00'da  Erdoğan ile görüşeceği öğrenildi.

100 yıldır kapalıydı: Osmanlı'nın son sarayı geri dönüyor 100 yıldır kapalıydı: Osmanlı'nın son sarayı geri dönüyor Haberi Görüntüle

AK PARTİLİ İSİMLERE VE YARGI MENSUPLARINA KUMPAS HAZIRLIĞI MI? 

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin iddialarda adı geçen ve İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılan Ankara İl Emniyet Müdürlüğünde görevli kamu görevlilerine ilişkin soruşturma başlatılırken şüphelilerin evlerinde arama yapılmış ve soruşturma dosyasında AK Partili isimlere ve yargı mensuplarına kumpas hazırlığını yansıtan konuşmaların ifşa olmasının akabinde polislerin evlerindeki dijital materyallere el konulurken, haklarında yurt dışına çıkma yasağı getirildi. Yaşanan bu gelişmeler "Yeni 17-25 Aralık mı?" sorularını akıllara getirdi.

Öğrenci Ankarakart abonman aylık ne kadar oldu? EGO öğrenci ücreti 10.5 TL mi oldu? Öğrenci Ankarakart abonman aylık ne kadar oldu? EGO öğrenci ücreti... Haberi Görüntüle

İBRAHİM KALIN VE BAKAN YILMAZ TUNÇ KÜLLİYE'YE ÇAĞRILDI

Bu gelişmeler sonrası devletten nasıl bir adım geleceği yakından takip edilirken dün gece saatlerinde Erdoğan, MİT Başkanı İbrahim Kalın ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u Külliye'ye çağırdı. Külliye'deki görüşmelerinAnkara Emniyet Müdürlüğü'ndeki kumpas soruşturması olduğu öğrenildi.

Microsoft'tan yeni açıklama: Tüm uygulama ve hizmetler kurtarıldı Microsoft'tan yeni açıklama: Tüm uygulama ve hizmetler kurtarıldı Haberi Görüntüle

"BÜROKRATİK VESAYETE İZİN VERMEYİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan da yaşananlara ilişkin AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulunurken "Son 21 yılda çetin mücadeleler sonucu gerilettiğimiz bürokratik vesayetin tekrar nüksetmesine fırsat vermeyiz, vermeyeceğiz." dedi.

Irak’ın kuzeyine hava operasyonu: Çok sayıda terörist öldürüldü Irak’ın kuzeyine hava operasyonu: Çok sayıda terörist öldürüldü Haberi Görüntüle

"BURADAYIZ; DİMDİK, SAPASAĞLAM AYAKTAYIZ"

Erdoğan, son dönemde gündeme gelen her hadiseyi tüm boyutlarıyla, en ince detayına kadar takip ettiklerini belirterek, "Kanunun dışına çıkan; hatası, kastı veya marazı olan kim varsa, hukuk zemininde hesabını mutlaka soruyoruz. Ülkeye ve millete karşı vazifesini yapmamanın hiçbir bahanesi olmaz. Bizim için her bir saniye, milletimizin emanetidir; o her saniyeyi milletimiz için sarf etmek boynumuzun borcudur." açıklamasında bulundu. 

Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Yunan mevkidaşına tokat gibi cevap: 'Sizi kişisel sağlığınıza yönelik hizmet vermek üzere İstanbul'a bekliyoruz' Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Yunan mevkidaşına tokat gibi cevap: 'Sizi kişisel... Haberi Görüntüle

"TUZAKLARI YERLE BİR EDECEĞİZ"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kimler, terör örgütleri ve onların uzantılarıyla, organize suç örgütleriyle bir olup, FETÖ taktikleriyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve siyasilerimize, sosyal medya destekli “oyun kurmaya” çalışıyorsa; onların oyunlarını da kurdukları tuzakları da yerle bir edeceğiz." ifadelerini kullandı.

AK Parti MKYK toplandı Değişim devam edecek mi? AK Parti MKYK toplandı Değişim devam edecek mi? Haberi Görüntüle

"SUÇ ODAKLARINA GÖZ AÇTIRMADIK, AÇTIRMAYACAĞIZ"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya şu ifadeleri kullandı:

Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde dün olduğu gibi bugün de organize suç örgütlerine, şehir eşkıyalarına, uluslararası kartel haline gelmiş zehir tacirlerine, uluslararası örgütlenmiş göçmen kaçakçılarına, yabancı istihbarat servisleriyle irtibatlı illegal yapılara ve suç odaklarına göz açtırmadık, açtırmıyoruz ve açtırmayacağız.

Türkiye'nin deprem haritasında sona doğru: Yeni fay tespit edildi Türkiye'nin deprem haritasında sona doğru: Yeni fay tespit edildi Haberi Görüntüle

"FETÖVARİ OLUŞUMLARA İZİN VERİLMEYECEK"

Bu mücadelemizi kimler engellemeye çalışıyorsa, kimler FETÖVARİ gizli tanık taktikleriyle kendi karanlık düzenlerinin hakim olmasını istiyorsa, onların o düzenlerini de başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz.

Hangi kurum içinde Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve siyasilerimize yönelik bir yapılanma varsa, sonuna kadar gidip, o yapıları tespit edip adalete teslim edeceğiz.

Mülkiye Müfettişlerinin ilgili raporu kısa süre içinde tamamlanacak. Atılan her adımı, telefon kayıtlarını tek tek inceliyorlar. Hazırlanan bu raporu en ince ayrıntısına kadar kamuoyu ile de paylaşacağız. Ve gereğini yapacağız.

Aziz Milletimiz müsterih olsun; Nasıl Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) ve FETÖ ile mücadelede hainlerin inlerine kadar girdiysek; bu suç odaklarını da saklandıkları her delikten bulup çıkartacağız.

 

Habere Tepki Ver

5

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading