Yandex Metrica

31 Mart Şanlıurfa'da otobüsler ücretsiz mi? Bugün seçim günü URFAKART otobüsler bedava mı?

31 Mart Şanlıurfa'da otobüsler ücretsiz mi? Bugün seçim günü URFAKART otobüsler bedava mı?

Şanlıurfa'da çok sayıda seçmen 31 Mart Pazar günü yeni belediye başkanlarını belirlemek için sandık başına gidiyor. Seçmen vatandaşlar, 31 Mart (bugün) Şanlıurfa'da toplu taşımanın, toplu ulaşımın ücretsiz olup olmadığını araştırmaya başladı. Şanlıurfalılar 31 Mart Şanlıurfa'da otobüsler ücretsiz mi? Seçim günü URFAKART otobüsler bedava mı? Sorularına yanıt arıyor.

Gündem

01.04.2024, 13:32

31 Mart yerel seçimlerinde Şanlıurfa'da yüzbinlerce seçmen sandığa giderek yeni belediye başkanlarını belirlemek için oy kullanacak. Seçimlerde en merak edilen illerin arasında yer alan Şanlıurfa'da vatandaşlar oylarını kullanmak üzere evinden ayrılacak. Oy kullanmak için Şanlıurfa'da toplu taşımaya binecek, toplu ulaşım kullanacak seçmenler 31 Mart (bugün) Şanlıurfa'da otobüsler bedava mı? Seçim günü URFAKART şehir otobüsleri ücretsiz mi? Sorularına yanıt arıyor. Peki Şanlıurfa'da seçim günü otobüsler ücretsiz mi?

6 tabancalı Mossad ajanı, İstanbul'da kimin evinde kaldı: Gözler Çabad örgütü elebaşında 6 tabancalı Mossad ajanı, İstanbul'da kimin evinde kaldı: Gözler Çabad... Haberi Görüntüle

31 MART ŞANLIURFA OTOBÜSLER BEDAVA MI?

Şanlıurfa'da otobüs ve şehir içi ulaşım seferlerinin 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerde toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı araştırılmaya devam ediyor. 31 Mart Pazar günü vatandaşlara normal ücret tarifesi üzerinden hizmet verilmesi bekleniyor.

Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek'e ne dedi? Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek olayı ne? Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek'e ne dedi? Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek... Haberi Görüntüle

SEÇİM GÜNÜ URFAKART OTOBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ?

31 Mart Pazar otobüs, minibüs ve diğer şehir içi ulaşımlarının Şanlıurfa'da ücretsiz olup olmadığı hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Detaylar geldikçe haberimizi güncelleyeceğiz.

Habere Tepki Ver

1

3

2

1

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading