Yandex Metrica

Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek'e ne dedi? Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek olayı ne?

Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek'e ne dedi? Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek olayı ne?

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin eski Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e yönelik sert çıkışı gündemi sarsarak merak konusu haline geldi. Bahçeli'nin bu çıkışının nedeni ve "yerel halk" olayıyla ilişkisi üzerinde detaylı araştırmalar yapılıyor. Bahçeli'nin sözleri ve Şimşek'e yönelik eleştirileri özellikle dikkat çekti ve geniş kapsamlı tartışmalara sebep oldu. Peki, Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek'e ne dedi? Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek olayı ne?

Gündem

01.05.2024, 11:28

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD'deki toplantılarda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için "yerel halk" ifadesini kullanan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e isim vermeden sert tepkide bulunud. Peki, Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek'e ne dedi? Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek olayı ne?

Milliyet farkı ücreti alan otel hangisi? Milliyet farkı nedir? Milliyet farkı ücreti alan otel hangisi? Milliyet farkı nedir? Haberi Görüntüle

DEVLET BAHÇELİ MEHMET ŞİMŞEK'E NE DEDİ?

ABD'de bir panelde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Türk vatandaşları için kullandığı "yerel halk" ifadesi büyük tepki çekerken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de sessiz kalmadı. Bahçeli, yazılı açıklamasında Mehmet Şimşek'e isim vermeden, "Türk milletini "yerel halk" ifadesiyle değersizleştirmeye hizmet eden müfsit zihniyetin, son günlerde maruz kaldığımız skandalların asal sorumlusu olduğunu hiç kimse inkar edemeyecektir" şeklinde sert ifadeler kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Terörü öyle ya da böyle yok edeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Terörü öyle ya da böyle... Haberi Görüntüle

DEVLET BAHÇELİ MEHMET ŞİMŞEK OLAYI NE?

MHP lideri Bahçeli'nin konuşmasının devamı ise şu şekilde oldu; "Küresel Emperyalizmin tasallut ve telkini altında iç huzur ortamını zedelemek suretiyle faal halde bulunan terör sevicilere boyun eğmek, serpilen hıyaneti özgürlük ve demokrasi çerçevesinde normalleştirip yumuşatmak, bilinmelidir ki, milli felakete çanak tutmak, devlete ve millete kast etmektir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading