Yandex Metrica

Fatura derdine son! Bunu yapan artık doğalgaz faturası ödemeyecek: Tek yapmanız gereken başvuru yapmak

Fatura derdine son! Bunu yapan artık doğalgaz faturası ödemeyecek: Tek yapmanız gereken başvuru yapmak

Milyonlarca vatandaşın fatura derdine çare geldi. Yüksek doğalgaz faturalarından dert yanan vatandaşlar dikkat! Artık faturalardaki bu ödemeyi yapmayacaksınız. 

Ekonomi

05.02.2024, 15:36

Kış aylarında vatandaşları en çok zorlayan doğalgaz faturası için büyük kampanya geldi. Çocuğu olanlar, çok hasta olanlar, sürekli doğalgazı açmak zorunda olanlar dikkat! Bu kampanya tam size göre... Milyonlarca vatandaş doğalgaz faturasından tasarruf etmeye çalışırken müjde o bankadan geldi. 

İŞKUR'dan personel alımı! 24 yaşını dolduran kişiler dikkat: Başvuru için 3 gününüz var! İŞKUR'dan personel alımı! 24 yaşını dolduran kişiler dikkat: Başvuru için... Haberi Görüntüle

DOĞALGAZ FATURALARI CİDDİ ORANDA DÜŞECEK

Milyonlarca vatandaşın doğalgaz faturası derdine çare Kuveyt Türk Bankası'ndan geldi. Yapılan kampanyaya göre artık doğalgaz faturalarında bu işlemlerden para alınmayacak. Kuveyt Türk Bankası tarafından yapılan son duyuruya göre banka doğalgaz faturası kampanyasını başlattı. 

Şırnak Türkiye'nin petrol başkenti olacak! Gabar'daki petrol rezervinin 5 katı Kato Dağı'nda var! Şırnak Türkiye'nin petrol başkenti olacak! Gabar'daki petrol rezervinin 5 katı... Haberi Görüntüle

KAMPANYAYA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Doğalgaz faturasından dert yanan milyonlarca vatandaş kampanyadan yararlanmanın yollarını arıyor. Peki bu kampanyadan nasıl yararlanılır? 31 Mayıs tarihine kadar bankanın internet bankacılığı, mobil uygulaması, internet sitesi üzerinden yapılacak doğalgaz fatura ödemeleri 3 taksit halinde ödenebilecek. Söz konusu kampanya ile ilgili detaylı bilgi bankanın resmi internet sitesi üzerinden paylaşılıyor.

Söz konusu kampanyadan en az 100 TL, en fazla 7 bin 500 TL faturalar için faydalanılabilecek. Vatandaşlar kampanyaya katılmak için 2848 numarasına ONAY IGDAS yazıp gönderebilir. Kampanyadan çıkmak için ise 2848 numarasına IPTAL IGDAS yazıp gönderebilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading