Yandex Metrica

Emekliler ikinci baharını yaşayacak: Emekli Kart ile indirim üstüne indirim!

Emekliler ikinci baharını yaşayacak: Emekli Kart ile indirim üstüne indirim!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıkladığı Emekli Kart, çalışan vatandaşları kıskandırmaya yetti. Emeklilere adeta ikinci baharı yaşatacak olan Emekli Kart ile emeklilre birçok özel indirim ve hizmet alabilecek.  

Ekonomi

21.05.2024, 11:58

Bakan Işıkhan, 16 milyon emeklinin beklediği 'Emekli Kart' hakkında detayları katıldığı bir programda vatandaşlar ile paylaştı. Emekli Kart'ın sayesinde emekliler adeta ikinci baharını yaşamaya hazırlanıyor. Çalışanları kıskandıran ayrıcalık ve indirimlere sahip Emekli Kart'ın içerisinde yok yok.

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği Emekli Kart projesinin detayları canlı yayında yapılan duyuru ile merak konusu oldu. Emeklilere çeşitli indirimler ve özel hizmetlerin kapısını açacak bu kart sayesinde vatandaşlar pek çok avantajdan faydalanabilecek.

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylığı alanlara müjde: Bakanlık resmen duyurdu: Maaşlara dev zam geldi 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylığı alanlara müjde:... Haberi Görüntüle

EMEKLİ KART 16 MİLYONUN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Emekli Kart ile sunulacak avantaj ve indirimleri açıkladı.

Emekli Kart ile Gençlik ve Spor Bakanlığına ait tesislerde ücretsiz konaklama, tatil imkanı. Kamuya ait sosyal tesislerde indirim, misafirhane, öğretmenevi, sosyal tesis ve konuk evlerinde yüzde 15 indirim fırsatı.

PTTcel özel emeklilik paketi ile özel iletişim paketleri sunulacak. PTT kargo hizmetlerinde indirimler de buna dahil olacak.

Emekliler, TCDD Demiryolları'nda ana hat trenlerinde yüzde 10 indirimden yararlanacak.

Geniş kapsamlı anlaşmalarda ise haberleşme, ulaşım, zincir marketler ve online pazar yerlerinde özel anlaşmalar sağlanacak.

Bakan Işıkhan, ''Bu yeni SGK hizmet modelimiz ile emeklilerimizin topluma aktif olarak katılabildiği, sosyal yaşamın içinde yer aldığı bir sistemi hedefliyoruz.'' ifadeleriyle projenin ana amacını açıkladı.,

Dolarda faiz etkisi: Tüm dengeler değişiyor! 9 lira birden... 18 Temmuz 2024 güncel döviz fiyatları Dolarda faiz etkisi: Tüm dengeler değişiyor! 9 lira birden... 18... Haberi Görüntüle

EMEKLİ KARTI KİMLER ALABİLİR?

Emekli Kart'a ilişkin detaylar için açıklama yapan Bakan Işıkhan, ''Daha sağlıklı bir emeklilik dönemi için birlikte çalışmaya devam edeceğiz'' diyerek müjdeli haberi duyurdu.

Emekli Kart'a nasıl sahip olacağını öğrenmek isteyen emekliler, detaylı bilgi ve başvuru süreçleri için ilgili bakanlığın duyurularını takip edebilir.

Habere Tepki Ver

7

0

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading