Yandex Metrica

Emine Erdoğan, Mihriban Aliyeva ile görüştü! COP29 çalışmaları gündeme alındı

Emine Erdoğan, Mihriban Aliyeva ile görüştü! COP29 çalışmaları gündeme alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in eşi Mehriban Aliyeva bir araya geldi. Söz konusu görüşmede COP29'da yürtülen çalışmalar ele alındı.

Gündem

01.03.2024, 16:05

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Azerbaycan Cumhurbaşkanı’nın değerli eşi, dostum Mehriban Aliyeva ile bir araya geldik." kullandı.

Bayhan hapse mi girdi, neden? Bayhan birisini mi öldürdü? Bayhan hapse mi girdi, neden? Bayhan birisini mi öldürdü? Haberi Görüntüle

SEÇİM ZAFERİ

Paylaşımına devam eden Emine Erdoğan, "Mehriban Aliyeva Hanımefendi’ye Karabağ Zaferiyle birlikte 30 yılın ardından seçimin tüm Azerbaycan topraklarında yüksek bir katılımla gerçekleştirilmiş olmasından duyduğumuz memnuniyeti ifade ettim." dedi.

Soykırıma 'dur' diyenler çoğalıyor! 4 AB ülkesi daha Filistin'i tanıyacak Soykırıma 'dur' diyenler çoğalıyor! 4 AB ülkesi daha Filistin'i tanıyacak Haberi Görüntüle

COP29 ÇALIŞMALARI

"Bu sene Azerbaycan’ın ev sahipliğini üstlendiği COP29’a dair birlikte yürütebileceğimiz çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulunduk." diyen Emine Erdoğan, "Yeniden Cumhurbaşkanlığı görevine seçilen İlham Aliyev’i ve kıymetli eşi Mehriban Aliyeva’yı yürekten kutluyor, başarılı bir görev süreci diliyorum." ifadelerini kullandı.

Emine Erdoğan paylaşımına, "Seçim zaferinin dost Azerbaycan halkına hayırlar getirmesini temenni ediyorum." ifadeleri ile son verdi.

 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading