Yandex Metrica

İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal kimdir? Emre Kartal Fenerbahçe'de yardımcı antrenör mü?

İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal kimdir? Emre Kartal Fenerbahçe'de yardımcı antrenör mü?

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray kendi sahasında ağırladığı Fenerbahçe'ye 1-0 yenildi. Maçın ardından sahada yaşanan olaylar ise çok konuşuldu. İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal kimdir? soruları pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı. 

Gündem

21.05.2024, 22:53

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynana maça 6 puan farkla çıkan sarı kırmızılılar rakibinden alacağı 1 puan ile şampiyonluğunu ilan edecekti.10 kişi kalan Fenerbahçe bulduğu golle maçı 1-0 galip tamamlamayı başardı. Maçın ardınan sahada yaşanan olaylar spor gündeminde çok konuşuldu. İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal kimdir? sorusu pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Emniyeti yasa boğan ölüm! Şanlıurfa Emniyet Müdür Yardımcısı Zekeriya Baran evinde ölü bulundu Emniyeti yasa boğan ölüm! Şanlıurfa Emniyet Müdür Yardımcısı Zekeriya Baran... Haberi Görüntüle

EMRE KARTAL KİMDİR?

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'ın kim olduğu zaman zaman spor severler tarafından merak ediliyor.

Emre Kartal 5 Ocak 2003'te dünyaya geldi. Küçüklüğünden bu yana futbolla ilgilidir. Pek çok kulüpte top koşturan Emre Kartal şu sıralara Fenerbahçe kulübünde babası İsmail Kartal'a yardımcı oluyor. 

Emre Kartal defans mevkiinde top koşturuyordu. 

Emre, Tümosan Konyaspor'a transfer olmuş ardından da TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Isparta 32 Spor'a transfer olmuştu. 

Sol ayağını etkili şekilde kullanana Emre Kartal 182 cm boyuyla hava toplarındaki hakimiyeti ile biliniyordu. 

Türkiye'de gelecek vadeden oyuncular arasında yer alan Emre Kartal Fenebahçe'nin maçlarında babası İsmail Kartal'ın yanında sıkça görülüyor. 

Emre Kartal, koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır. Emre Kartal'ın en büyük hayali ise bir gün Fenerbahçe formasıyla maça çıkabilmek.

THY 599 TL bilet hangi uçuşlarda geçerli? KKTC THY indirimli bilet hangi tarihler arasında? THY 599 TL bilet hangi uçuşlarda geçerli? KKTC THY indirimli... Haberi Görüntüle

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI SORNASI EMRE KARTAL

Galatasaray-Fenerbahçe maçının ardından sahada ortalık bir anda karıştı. Emre Kartal'ın Galatasaray Stat Müdürü Ali Çelikkıran'ı yumrukla darp ettiği iddiaları sosyal medyada oldukça fazla konuşuldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading