Yandex Metrica

Bayhan hapse mi girdi, neden? Bayhan birisini mi öldürdü?

Bayhan hapse mi girdi, neden? Bayhan birisini mi öldürdü?

Son zamanların en popüler sanatçılarından biri olarak dikkat çeken Bayhan hakkında duyulan merak giderek artıyor. Bayhan'ın kim olduğu ve geçmiş hapis cezasıyla ilgili süreci araştırılıyor. Peki, Bayhan hapse mi girdi, neden? Bayhan birisini mi öldürdü?

Gündem

21.05.2024, 22:34

Bir dönemi kasıp kavuran popüler sanatçılardan biri olan Bayhan'a dair merak giderek artıyor. Bayhan'ın kim olduğu ve geçmişte yaşadığı hapis süreci, geniş bir şekilde araştırılıyor. Peki, Bayhan hapse mi girdi, neden? Bayhan birisini mi öldürdü?

iOS 18 güncellemesi için geri sayıma başlandı: iPhone'a yeni emojiler geliyor iOS 18 güncellemesi için geri sayıma başlandı: iPhone'a yeni emojiler... Haberi Görüntüle

BAYHAN HAPSE Mİ GİRDİ, NEDEN?

Adana'da, 28 Eylül 1998'de Bayhan Gürhan, amca oğlu Mehmet Ali Gürhan'ı bıçaklayarak canına kıymıştı. Bayhan Gürhan, cinayet suçlaması ile yargılandı ve Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi, 31 Aralık 1998'de 24 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Mahkeme, Bayhan Gürhan'ı kastı aşan müessir fiil sonucu adam öldürmek suçundan önce 8 yıl hapis cezasına çarptırdı, daha sonra tahrik unsurunu göz önüne alarak bu cezayı 6 yıla indirdi. Duruşmalardaki iyi halini dikkate alarak da cezayı 5 yıla düşürdü. Bayhan Gürhan, suçsuz olduğunu savunarak duruşmalarda şunları dile getirdi:

O gün amcamın oğluyla gezmeye gittik. Çarşıda bilardo oynadık ve sonra gıda maddeleri alıp ninemin evine uğradık. Ancak ninem evde olmadığı için poşetleri komşuya bıraktık. Daha sonra Bey Mahallesi'ndeki bir arkadaşımın evine gittim. Çıktığımda Mehmet Ali sinirliydi ve ne olduğunu sorduğumda bana sopayla vurdu. Ben de kendimi korumak için bıçak çektim. Ancak Mehmet Ali bana tekme atınca bıçak ona saplandı.

Bayhan kimdir

Bayhan kimdir

Uluslararası Adalet Divanı'ndan İsrail'e net mesaj: Askeri operasyonlar derhal son bulmalı! Uluslararası Adalet Divanı'ndan İsrail'e net mesaj: Askeri operasyonlar derhal son... Haberi Görüntüle

BAYHAN KİMDİR, ASLEN NERELİ?

Bayhan Gürhan, 14 Mart 1980'de Adana'da hayata gözlerini açtı. Müzik kariyerine, Ercan Saatçi, Deniz Seki ve Armağan Çağlayan'ın jüri üyeliğini yaptığı Popstar yarışmasında farklı yorumu ve özgün tarzıyla dikkat çekerek adını duyurduğu 2003 yılında başladı. Yarışmadan sonra "Popstar", "Kısa Veda" ve "Hayal Edemiyorum" gibi albümler çıkardı. 2012'de Hamdi Alkan'ın yönetmenliğini üstlendiği Kendimize Doğru dizisinde uzun süre rol aldı ve ayrıca Kanal D'de yayınlanan Ankara'nın Dikmen'i adlı dizide konuk oyuncu olarak yer aldı.

Afyonkarahisar'da düzenlenen Caz Festivali'nde, dünyaca ünlü caz sanatçılarının eserlerini başarıyla seslendirdi. Repertuarında Frank Sinatra'nın "My Way" ve Andy Williams'ın "A Time for Us" gibi unutulmaz şarkılar da bulunuyordu. 2013 yılında sokak müzisyenlerini konu alan "Benim Yolum" adlı belgesel programını sundu. 2015 Ramazan Ayı boyunca TRT İstanbul Kent Radyo'da yayınlanan "Direkler Arası" isimli radyo tiyatrosunda Tuzsuz Deli Bekir karakterini canlandırdı. Ekim 2016'da Star TV'de yayınlanan "Zuhal Topal'la" isimli izdivaç programına katıldı, ancak daha sonra programdan ayrıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading