Yandex Metrica

Fenerbahçe'de 2 futbolcu ifadeye çağrıldı! Hangi futbolcular ifadeye çağrıldı?

Fenerbahçe'de 2 futbolcu ifadeye çağrıldı! Hangi futbolcular ifadeye çağrıldı?

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmanın ardından saha olayları ise maçın önüne geçti. Galatasaray stadyum müdürü A.Ç'nin darp edilmesi iddiaları üzerine 2'si futbolcu 5 kişi hakkında adli işlem başlatıldığı ve ifadeye çağrıldığı öğrenildi.

Gündem

21.05.2024, 23:06

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi mücadelesinin ardından yaşanan saha olayları derbinin önüne geçti. Maçın ardından Glatasaray stadyum müdürü A.Ç'nin darp edilmesi üzerine Galatasaray sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Başsavcılığı, stadyum müdürü A.Ç'ye darp girişiminde bulunan Fenerbahçe'de 2'si futbolcu 5 kişi ifadeye çağırdı.

Dışişleri Bakanı Fidan'dan Netanyahu'yu alkışlayan senatörlere sert tepki: 'Eli kanlı bir suçlunun destekçileri' Dışişleri Bakanı Fidan'dan Netanyahu'yu alkışlayan senatörlere sert tepki: 'Eli kanlı... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DE HANGİ FUTBOLCULAR İFADEYE ÇAĞIRILDI?

Galatasaray-Fenerbahçe müsabakasının ardından Stadyum Müdürü A.Ç.’nin darp edilmesi olayı maçın önüne geçti. Saharlarda görmek istemediğimiz olayların ardından 5 şahıs hakkında adli işlem başlatılmıştı. İfadeye çağrılan isimle arasında 2 futbolcunun da olduğu iddia edildi. İfade vermeye çağrılan futbolcuların kim olduğu ise henüz bilinmiyor. Son gelen açıklamaya göre ise futbolcuların ifadeye çağırılmadığı belirtildi. 

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Başsavcılığı Galatasaray Stat Müdürü A.Ç'ye darp girişimiyle ilgili Fenerbahçe'de Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık, Fenerbahçe eski yöneticisi Hulusi Belgü ve Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın oğlu yardımcı antrenör Emre Kartal Cumhuriyet Başsavcılığı'na çağrıldı.

Meclis'te tansiyon yüksek! MHP ve İYİ Partili vekiller kavga etti Meclis'te tansiyon yüksek! MHP ve İYİ Partili vekiller kavga etti Haberi Görüntüle

ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park Stadı Müdürü A.Ç.'nin darp edildiği iddiaları üzerine Basın ve Spor Savcısı talimatı doğrultusunda 5 kişi hakkında "Adli İşlem" başlatıldığı ifade edilmişti. Yapılan açıklamada "Stat içerisindeki olaylara karıştığı tespit edilen şahısların kimlik tespiti çalışmaları devam etmektedir. Konuyla ilgili olarak başlatılan idari ve adli tahkikat devam etmekte olup, ihmali bulunan personel hakkında da inceleme başlatılmıştır." denilmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading