Yandex Metrica

Havada panik dolu anlar! 3 uçağın yakıtı bitiyordu

Havada panik dolu anlar! 3 uçağın yakıtı bitiyordu

Rüzgarın etkisiyle İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapmakta zorlanan üç AJET iç hat seferi uçağı, iniş pistinin yönünün değişmesiyle karşı karşıya kaldı. Yakıtları tükenme noktasına gelmiş olan uçaklar acil bir durumda İstanbul Havalimanı'na iniş yapmak zorunda kaldı.

Gündem

22.05.2024, 01:10

Bu sabah İstanbul'un Anadolu Yakası'nda meydana gelen güçlü rüzgar nedeniyle hava trafiğinde aksamalar meydana geldi.

MİT'ten PKK operasyonu: Teröristlerin sözde istihbarat hücresi çökertildi MİT'ten PKK operasyonu: Teröristlerin sözde istihbarat hücresi çökertildi Haberi Görüntüle

HAVADA PANİK DOLU ANLAR

Bekleme süresince yakıt seviyeleri kritik noktaya ulaşan AJET'in VF-3265 sefer sayılı Mardin, VF-3229 sefer sayılı Gaziantep ve VF-3187 sefer sayılı Diyarbakır uçakları, acil bir durumda İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı.

Tek bir sözü sokakları doldurdu! Erdoğan'ın o cümlesi darbeyi püskürttü:  Milletimiz meydanlara insin! Tek bir sözü sokakları doldurdu! Erdoğan'ın o cümlesi darbeyi püskürttü:... Haberi Görüntüle

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NA YÖNLENDRİLDİ

Bazı yolcular İstanbul Havalimanı'nda uçaktan inmeyi tercih ederken, yakıt alması gereken uçaklar tekrar Sabiha Gökçen Havalimanı'na yönlendirildi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

1

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading