Yandex Metrica

Sitede Ara

Elinde dolar olan vatandaşlar dikkat! Artık öyle bir rakama geldi ki! Sakın ama sakın bozmayın!

Ortadoğu'da artan gerilimle birlikte rengini yeşile döndüren fiyatları yeni haftaya da "rekor" diyerek başladı. Yatırımcısının yakın takibe aldığı "dolar" fiyatlarındaki son gelişmeler arama motorunda sıkça takip ediliyor. Peki dolar fiyatlarındaki son durum ne? Dolar fiyatları daha ne kadar olacak?

Ekonomi

04.03.2024, 11:07

Geçtiğimiz hafta Merkez Bankası'nın faiz kararı ile birlikte tekrar ivme kazanan dolar fiyatları yeni haftaya "rekor" diyerek başladı. 26 Şubat 2024 Pazartesi günü itibarıyla 31,11 TL'den işlem gören dolar fiyatları yükselişini sürdürecek mi? Peki Euro fiyatlarında son durum  ne?

Otomobil alacaklar elini çabuk tutmalı: O tarihten itibaren satışlara izin verilmeyecek! Otomobil alacaklar elini çabuk tutmalı: O tarihten itibaren satışlara izin ... Haberi Görüntüle

MERKEZ SABİT TUTTU DOLAR UÇTU

Geçtiğimiz hafta yeni TCMB Başkanı Fatih Karahan tarafından açıklanan faiz kararı ile birlikte faiz yüzde 45 düzeyinde sabit tutulmasına karar verildi. Söz konusu karar ile birlikte ivme kazanan dolar fiyatları yükselişe geçerek yeni haftaya yeni rekorla başladı. Dolar fiyatları 31.11 TL'den işlem görerek rekor tazeledi.

İtalyanların vosvosu emekli oluyor: Satış rekorları kıran o araba artık satılmayacak İtalyanların vosvosu emekli oluyor: Satış rekorları kıran o araba artık... Haberi Görüntüle

EURO FİYATLARINDA SON DURUM 

Öte yandan döviz kurları arasında dolardan sonra en çok tercih edilen Euro'da ise son durum vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Peki Euro fiyatlarında son durum ne? Dolar gibi yükselişe geçen Euro fiyatları da güne artı ile başladı. 26 Şubat 2024 Pazartesi itibarıyla 33,68 TL'den işlem görüyor. 

Merkez Bankası enflasyon rakamını açıkladı! Emekli ve memur maaş zammında oran değişti: İşte Temmuz'da beklenen zamlı maaşlar... Merkez Bankası enflasyon rakamını açıkladı! Emekli ve memur maaş zammında... Haberi Görüntüle

İSLAM MEMİŞ'İN DOLAR YORUMU

Dolar fiyatlarına ilişkin açıklama yapan İslam Memiş, "Demekki burada tekrar 1950 dolar destek seviyesi çalışır diye tahmin ediyorum. Daha önce 1985 dolar destek seviyesi çalışmıştı. Tekrar geniş bant aralığına odaklandığımız için 1950-2050 dolar aralğını takip etmeye devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading