Yandex Metrica

Otomobil alacaklar elini çabuk tutmalı: O tarihten itibaren satışlara izin verilmeyecek!

Otomobil alacaklar elini çabuk tutmalı: O tarihten itibaren satışlara izin verilmeyecek!

Otomobillere rekor zam beklenirken, bazı araçların o donanımları standart haline getirmeden satışına engel konulacağı bildirildi. İşte 7 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak yeni kural...  

Ekonomi

15.05.2024, 19:05

Avrupa Komisyonu'nun 7 Temmuz tarihinden itibaren yürürlüğe girecek yasasıyla, bazı güvenlik tedbirleri ve teknolojik özellikleri standart haline getirmeyen araçların satışına izin vermeyecek.

Son dakika: Akdeniz'de korkutan deprem! Son dakika: Akdeniz'de korkutan deprem! Haberi Görüntüle

ARAÇLARA ZAM MI GELİYOR?

Söz konusu kriterler, TÜrkiye'de de geçerli olacak. İlave özellikler sebebiyle otomobilden kamyona kadar bütün taşıtların fiyatlarına zam gelmesi bekleniyor.

Modelden modele değişecek zam oranlarının, yüzde 10 seviyelerinde olması bekleniyor.

Bakan Göktaş canlı yayında müjdeyi verdi! Evlilik kredisinde ilk ödeme tarihi belli oldu Bakan Göktaş canlı yayında müjdeyi verdi! Evlilik kredisinde ilk ödeme... Haberi Görüntüle

HANGİ GÜVENLİK ÖZELLİKLERİ ZORUNLU OLACAK?

Bütün taşıtlarda: Akıllı hız yardımı, geri görüş kamerası ve arka park sensörü, ani frende yanan flaşörler, kaza veri kaydedicisi, sürücü yorgunluk algılama sistemi.

Otobüs ve kamyonlarda: Olası kör nokta durumunu daha iyi tespit etmeye yönelik teknoloji, çarpışma önleme teknolojis, lastik basıncı izleme sistemi zorunlu hale gelecek.

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading