Yandex Metrica

Ziraat Bankası'ndan müşterilerini rahatlatacak kampanya! Bugünden itibaren başlıyor

Ziraat Bankası'ndan müşterilerini rahatlatacak kampanya! Bugünden itibaren başlıyor

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden müşterilerini çeşitli kampanyalarla bilgilendirerek fırsatlardan yararlanmasını sağlarken 2 gün sonrası için duyuruda bulundu. Cüzdanında Ziraat Banka kartı olan vatandaşlara Metro Marketler’de 500 TL ve üzeri ilk alışverişe 50 TL, 2.000 TL’ye 100 TL Bankkart Lira sunulacağı bildirildi. TC Kimlik numarası ile vatandaşların kampanyaya katılabileceği duyurulurken kampanya detayları ise paylaşıldı.

Ekonomi

23.01.2024, 18:27

Bankkart’a özel Metro Marketler’de 500 TL ve üzeri ilk alışverişe 50 TL, 2.000 TL ve üzeri ilk alışverişe 100 TL Bankkart Lira verilecektir.

Emeklilere özel ayrıcalıklar TBMM gündeminde: 16 milyon emekliyi kapsıyor! Çalışmalar hızlandı Emeklilere özel ayrıcalıklar TBMM gündeminde: 16 milyon emekliyi kapsıyor! Çalışmalar... Haberi Görüntüle

ZİRAAT BANKASI KAMPANYA KOŞULLARI

Bankkart ile Metro Marketler’den Bankkart POS’undan tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri ilk alışverişe 50 TL, 2.000 TL ve üzeri ilk alışverişe 100 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanya 2 Aralık 2021 ile 15 Aralık 2021 tarihleri arasında yapılacak ilk alışverişte geçerli olacaktır.

Kampanya katılımı Bankkart Mobil, www.bankkart.com.tr ve SMS kanallarından sağlanabilir.

Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil uygulamasından “Katıl” butonu tıklanmalı veya METRO yazarak 4757’ye SMS gönderilmesi gerekmektedir.

SMS ile kampanyaya katılan kart sahiplerinin Ziraat Bankası sisteminde bulunan ve harcama yapılan asıl kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından SMS göndermesi gerekmektedir.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanıp tüm kampanya şartlarını yerine getirmesi halinde en fazla 100 TL Bankkart Lira kazanabilir.

Kampanya dahilinde kazanılan Bankkart Liralar 22 Aralık 2021 tarihinde yüklenecek olup, 15 Ocak 2022 tarihine kadar sadece Metro Marketlerde kullanılabilir. Kullanılmayan Bankkart Liralar 16 Ocak 2022 tarihinde geri alınır.

Kampanyaya peşin ve taksitli işlemler dâhildir.

Bankkart Lira kazanımı için işlemin Bankkart POS’undan yapılması gerekmektedir.

Kampanyaya Bankkart Lira kullanımları, Ücretsiz kartlar ile yapılan işlemler, tütün içki ürünü alışverişleri ve kontör alışverişleri dâhil değildir. İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dâhil edilecektir.

Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler ödül kazanamazlar.

Kampanyadan sadece bankkart lira kazanma özelliğine sahip Bankkart ve bankkart Başak kart sahibi müşteriler yararlanabilir.

Ziraat Bankası ve Metro kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading