Yandex Metrica

Emeklilere özel ayrıcalıklar TBMM gündeminde: 16 milyon emekliyi kapsıyor! Çalışmalar hızlandı

Emeklilere özel ayrıcalıklar TBMM gündeminde: 16 milyon emekliyi kapsıyor! Çalışmalar hızlandı

16 milyon emeklinin yaşam kalitesini artırmak için hükümet çalışmalarını hızlandırdı. Emekli vatandaşların gelirlerine ve yaşadıkları bölgelere göre destek verilmesi TBMM'nin gündeminde yer alıyor. Emeklilere ek olarak bankalarda ayrıcalık, belediye tesislerinde ek indirim ve kamu alanlarında ek ayrıcalıklar bulunuyor. İşte detaylar...  

Ekonomi

21.04.2024, 10:41

Milyonlaca emekli 31 Mart seçimlerinden önce emekli maaşlarında iyileştirme ve zam bekliyordu. Fakat emeklilerin bu beklentisi karşılanmadı. TBMM'nin açılması ile birlikte emekliler için özel çalışmalara başlandığı iddia edildi.

Kaynaklara göre emeklilere yönelik yeni destek paketi meclisin gündeminde yer alıyor. Kaynaklar, emekli vatandaşların gelirlerine ve yaşadıkları bölgelere göre çeşitli destekler sunmaya hazırlanırken bunlara ek olarak bankalarda ayrıcalık, belediye tesislerinde emeklilere özel indirim ve kamu alanlarında farklı ayrıcalıklar mevcut.

Geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlara büyük destek! Aile Bakanlığı maddi zorluk çeken hanelere ek ödeme yapacak! İşte detaylar... Geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlara büyük destek! Aile Bakanlığı maddi zorluk... Haberi Görüntüle

EMEKLİ YENİ DESTEK PAKETİ İÇERİSİNDE NELER VAR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından emeklilere ödenecek desteklerin detayları netleşmeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024 yılını emekliler yılı ilan etmesinin ardından çalışmalar hızlandı. 

TBMM'de görüşülen konularda emeklilere gıda başta olmak üzere, ulaşım, kamu tesislerinde ek ayrıcalıklar, belediye tesislerinde ek indirim, bankada ayrıcalıklar gündemde. Bu destek paketi ile emeklilerin hayat kalitelerini artırması amaçlanıyor.

Bakan Şimşek Suudi Arabistan'a gitti: Riyad'da düzenlenecek İslam Kalkınma Bankası toplantılarına katılacak Bakan Şimşek Suudi Arabistan'a gitti: Riyad'da düzenlenecek İslam Kalkınma Bankası... Haberi Görüntüle

BAKANLIK EMEKLİLER İÇİN KOLLARINI SIVADI

Emeklilerin yaşam kalitesini artırmak için ilgili bakanlıklar kollarını sıvadı. Emeklilerin yaşadığı zorlukların farkında olduklarını belirten yetkililer, yeni destek paketi ile emeklilerin rahat bir nefes almasını sağlayacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading