Yandex Metrica

Piyasanın kalbi Kapalıçarşı'dan açıklandı: Gram altın o tarihte 3300 TL olacak

Piyasanın kalbi Kapalıçarşı'dan açıklandı: Gram altın o tarihte 3300 TL olacak

Güvenli liman altın, finansal yatırım araçları arasında ön plana çıkmaya devam ediyor.  Kapalıçarşı kuyumcuları altın fiyatları hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Gram altındaki her düşüş, alım fırsatı olarak görülüyor.

Ekonomi

19.05.2024, 16:51

Altın piyasasındaki ani hareketler, yatırımcıların yakın takibine takılırken Kapalıçarşı kuyumcularından yatırımcıların yüzünü güldürecek açıklamalar geldi. Kuyumcular, altın fiyatlarındaki her düşüşün bir alım fırsatı olduğunu belirterek, ilerleyen süreçlerde yüksek kazanç elde etmenin mümkün olduğunu dile getirdi.

Düşük vergi verenler yandı: Enflasyon fırsatçılarına vergi takibi! Bin şirket mercek altında Düşük vergi verenler yandı: Enflasyon fırsatçılarına vergi takibi! Bin şirket... Haberi Görüntüle

GRAM ALTINDA HER DÜŞÜŞ, ALIM FIRSATIDIR

Kuyumcu esnafları, yatırımcılara uzun süreler boyunca ellerinde altın tutmaları gerektiğini dile getiriyor. Uzun vade yatırım yapıpta altında zarar edenin olmadığın belirten kuyumcular elinde altın tutanın ciddi paralar kazanacağını belirtti. 

Kuyumcular, ''Altın fiyatlarında her düşüşü alım fırsatı olarak söylüyoruz. Bunun bir nedeni var. Altın öyle bir piyasadır ki eğer fiyat bir yere yükselmiş ve geri çekilmişse o dokunduğu yere yeniden gidecektir.'' dedi.

Habere Tepki Ver

16

1

3

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading