Yandex Metrica

Emekli maaş zammının ardından bir müjde de bankalardan: Promosyonlar artacak mı?

Emekli maaş zammının ardından bir müjde de bankalardan: Promosyonlar artacak mı?

Temmuz ayında emeklilere yüzde 20 civarında maaş zammı gelmesi beklenirken, gözler bankaların promosyon ödemelerine çevrildi. Daha yüksek ödeme almak isteyen emekliler promosyon almak için Temmuz ayını beklemeli mi?  

Ekonomi

17.05.2024, 08:57

2024'ün emeklilerin yılı olacağını müjdeleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'de de çalışmalara hız kazandırdı.

Temmuz ayında emeklilere gelecek enflasyon zammı yavaş yavaş netleşirken 65 yaş aylığı, evde bakım parası ve engelli aylıklarında zam yapılması kararı alındı. Bunlara ek olarak kamu bankaları başta olmak üzere diğer bankalarda promosyon ödemelerini güncelledi.

Peki Temmuz ayında gelecek maaş zammıyla beraber, bankaların sunduğu promosyon ödemelerinde artış yaşanacak mı?

Konut kredisinde fırsat ayağınıza geldi! Aylık 2.332 TL ile ev sahibi olun Konut kredisinde fırsat ayağınıza geldi! Aylık 2.332 TL ile ev... Haberi Görüntüle

TEMMUZ AYINDA EMEKLİ PROMOSYONLARI ARTACAK MI?

Konuyla iligli merak edilen soruları cevaplayan Ekonomist Muhammet Bayram, Temmuz ayına kalmadan bankaların promosyon ödemelerini güncelleyeceğini dile getirdi. Bayram, bankaların TL mevduat bulma yarışında olduğunu, kendi bankalarına emekli müşteri çekmek için promosyon ödemelerini yükselteceklerini ifade etti.

Emeklilerin daha yüksek promosyon ödemesi alma fırsatı mevcut. Temmuz ayını beklemeden şimdiden bankalara giderek promosyon anlaşmaları yapabilirler. Harcama ve ihtiyaç durumlarına göre yeni bir güncelleme yapmaları mümkün.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading