Yandex Metrica

Konut kredisinde fırsat ayağınıza geldi! Aylık 2.332 TL ile ev sahibi olun

Konut kredisinde fırsat ayağınıza geldi! Aylık 2.332 TL ile ev sahibi olun

Günümüzde enflasyon ciddi oranda artarken ev fiyatları da tavan yaptı. Şimdi ise konut kredisi için eşsiz bir fırsat duyuruldu. Vatandaşlar, aylık 2 bin 300 TL ödeyerek ev sahibi olabilecekler.

Ekonomi

15.05.2024, 13:46

2024 yılında ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, maaşlarıyla ev satın alma şansına sahip değiller. Artan konut fiyatları ve yükselen konut kredisi faiz oranları, birçok vatandaşı zor durumda bırakırken ev sahibi olma hayali birçok için ulaşılmaz bir hale geldi. Ancak, devlet çeşitli projeler geliştirerek ev satın almak isteyen dar gelirli ve sabit orta gelirli vatandaşlar için bu hayali gerçeğe dönüştürmeyi amaçlıyor.

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli maaşı alanlar dikkat! Temmuzda rakamlar sil baştan değişiyor 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli maaşı alanlar dikkat!... Haberi Görüntüle

FIRSAT AYAĞINIZA GELDİ

Konut kredisi faiz oranlarının hızla yükseldiği bir dönemde, devlet çeşitli planlamalarla vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Vatandaşların faydalanabileceği bir diğer fırsat ise kamu bankaları aracılığıyla sunuluyor. En uygun konut kredisi kampanyası Ziraat Bankası tarafından yürütülüyor ve bu kampanya sayesinde yüz binlerce vatandaş ev sahibi olma fırsatına kavuşuyor. Ziraat Bankası'ndan alınacak konut kredisi ile vatandaşlar, aylık 2 bin 332 TL gibi uygun bir ödeme yaparak ev sahibi olabiliyorlar.

ABD ile dev doğalgaz anlaşması: Bakan Bayraktar duyurdu: Dünyanın sayılı ülkeleri arasına giriyoruz ABD ile dev doğalgaz anlaşması: Bakan Bayraktar duyurdu: Dünyanın sayılı... Haberi Görüntüle

2 BİN 332 TL'YE ORTAK KONUT KREDİSİ

Ziraat Bankası, vatandaşlara sunulan konut kredisi fırsatıyla ev sahibi olmayı daha erişilebilir hale getiriyor. Bu fırsatla, aylık düşük ödemelerle ev sahibi olma imkanı sunularak, maaşı asgari ücret seviyesinde olan milyonlarca vatandaşa bile ev alma şansı eşitleniyor. Ziraat Bankası'nın müşterilerine yönelik Ortak Konut Kredisi Kampanyası ile en fazla 5 kişiye kadar ortak kredi imkanı sunuluyor. Aylık taksitler ise Ziraat Bankası Ortak Konut Kredisi ile sadece 2 bin 332 TL olarak belirlenmiştir. Bu sayede dar gelirli ve sabit orta gelirli vatandaşlar, bütçelerinde herhangi bir sıkıntı yaşamadan ev sahibi olabiliyorlar.

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! 3 yıl araç alımı yapılmayacak: İşte alınacak tedbirler Kamuda tasarruf paketi açıklandı! 3 yıl araç alımı yapılmayacak: İşte... Haberi Görüntüle

5 KİŞİ  FAYDALANABİLİYOR

Ziraat Bankası Ortak Konut Kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlara yönelik detaylar açıklandı. Ortak konut kredisi kampanyası kapsamında en fazla 5 kişi başvuruda bulunabiliyor. En az 2, en fazla 5 kişinin çekebileceği ortak konut kredisinde talep edilen kredi limiti, ortaklardan birine, birkaçına ya da tümüne verilebiliyor. Kredi limiti hesaplaması, SPK lisanslı ekspertiz firmasının değerlendirmesi doğrultusunda yapılıyor. Konutun değeri belirlendikten sonra, kredi limiti konut kredisi çekmek isteyen vatandaşlara sağlanıyor.

Ortak konut kredisinden faydalanan vatandaşların alacakları gayrimenkul, banka tarafından ipotek altına alınarak ödeme yapılıyor. Kredi çekerken, şubenin gerekli görmesi durumunda ek bir güvence talep edilebilir. Ayrıca, Ziraat Bankası ortak konut kredisinde müşterilere konut ve hayat sigortası ile zorunlu deprem sigortası da sunulmaktadır.

Habere Tepki Ver

2

1

2

0

0

1

1

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Ekonomi


Loading