Yandex Metrica

İslam Memiş'ten zengin olma tüyosu: O tarihte yatırım yapmanız lazım!

İslam Memiş'ten zengin olma tüyosu: O tarihte yatırım yapmanız lazım!

Altın yatırımcıların yakından takip ettiği ünlü ekonomist İslam Memiş, zengin olmak isteyenlere yeni tüyo verdi. Memiş o tarihi işaret ederek, 'Yatırım yapan kazanır' dedi.  

Ekonomi

18.05.2024, 22:53

Yatırımcıların en sıkı takip ettiği yatırım uzmanı İslam Memiş, takipçilerine yeni zengin olma tüyosunu verdi. Gram altın, 2300 dolar olan psikolojik seviyesini geçen ons altından destek alarak 2400 TL seviyelerinde seyir gösteriyor.

İslam Memiş, altın fiyatlarında düşüş dönemi beklediğini belirterek yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı. İşte İslam Memiş'ten yeni yatırım tavsiyesi...

Başvuran parayı alıyor! İŞKUR'dan 7 bin 900 TL destek ödemesi! İşte başvuru detayları... Başvuran parayı alıyor! İŞKUR'dan 7 bin 900 TL destek ödemesi!... Haberi Görüntüle

ALTINDA KAÇIRILMAYACAK FIRSAT BAŞLIYOR

Bu hafta toparlanma olabilir. Ancak önümüzdeki hafta 2260-2280 dolara kadar düşmesini bekliyorum. Yani ons altın tarafında yükselişler tekrar satışla karşılaşabilir.

Bu durum altın/dolar paritesinde pozitif bir etkiye sebep olabilir.

Şu anda bir kilogram altın 75 bin 700 dolar ediyor. Burası ons altınla birlikte hareket etmeye devam ediyor. Ons altında bir gerileme olunca tekrar 74.500 dolar seviyesini görme ihtimalimiz kuvvetli.

BAT grubu sigaralara zam geldi mi 6 Mayıs? Dunhill, Kent, Lucky Strike, Rothmans, Winfield paket fiyatları ne kadar oldu? BAT grubu sigaralara zam geldi mi 6 Mayıs? Dunhill, Kent,... Haberi Görüntüle

GRAM ALTIN FİYATI DÜŞECEK!

Gram altın yatırımcısı ons altını takip etmeli. Ons altın nereye gidiyorsa gram altın da oraya gidecektir.Şu anda riske atmamak için altın yüzde 50 alım fırsatı sunuyor.

Diğer yüzde 50 ihtimal ise ons altında 2260-2280 dolara kadar bir gerileme olursa dolar üzerinden altın almak ucuz olacaktır."

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading