Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumartesi günü ne olacak? Hükümet kolları sıvadı! Altını olan çöküş yaşayacak

Cumartesi günü ne olacak? Hükümet kolları sıvadı! Altını olan çöküş yaşayacak

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kur korumalı mevduat hesabına ilişkin Londra’da açıklamalarda bulundu. Bakanın cumartesi günü yastık altındaki altınlarla ilgili bir paketi duyurması bekleniyor.

Ekonomi

23.01.2024, 18:47

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati önceki gün İngiltere’nin başkenti Londra’da uluslararası bankacı ve yatırımcılarla bir araya gelerek Türkiye ekonomisi hakkında değerlendirmeler bulundu.

1992 – 2008 girişlilere prim müjdesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan sözünü vermişti: 4B'liler prim indirimini kaptı 1992 – 2008 girişlilere prim müjdesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan sözünü vermişti:... Haberi Görüntüle

İŞ DÜNYASIYLA BİR ARAYA GELECEK

Burada yakın zamanda çıkarılan kur korumalı mevduat enstrümanı ve Türkiye Ekonomi Modeli’ne ilişkin açıklamalar yapan Nebati, yakın zamanda yastık altındaki altınlarla ilgili bir paketin duyurulacağını söyledi. Cumartesi günü iş dünyasıyla bir araya gelecek olan Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, burada hem enflasyonla ilgili yeni mücadele programının detaylarını açıklayarak hem de altın paketinin duyurusunu yapması bekleniyor.

astık altındaki altınları ekonomiye kazandırma girişimi çerçevesinde üzerinde çalışılan programda ise henüz son rötuşlar tamamlanmadı. Burada da vatandaşlara ciddi bir getiri fırsatı yaratılacağı değerlendiriliyor.

Dolar bozguna uğrayacak! Yıl sonu tarihi düşüş geliyor Dolar bozguna uğrayacak! Yıl sonu tarihi düşüş geliyor Haberi Görüntüle

5 BİN TON ALTIN YASTIK ALTINDA

Bakan Nebati tarafından paylaşılan bilgilere göre Türkiye’de yastık altında 5 bin tonluk altın bulunuyor. Bunun ekonomik karşılığı ise 250-350 milyar dolar olarak hesaplanıyor. Cumartesi günü açıklanacak diğer önemli bir detay ise 60 milyar liralık kefalet limiti bulunan Kredi Garanti Fonu'nun paketi olacak.

Konutta balon çok sert patlayacak! 'Burunları sürtecek' diyen Remzi Özdemir ev almak için tarih verdi Konutta balon çok sert patlayacak! 'Burunları sürtecek' diyen Remzi Özdemir... Haberi Görüntüle

CUMARTESİ GÜNÜ BİR DİZİ ÖNLEM AÇIKLANACAK

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, cumartesi günü fiyat artışlarının önüne geçmek için bir dizi önlem açıklayacak.

Bakan Nebati’nin, fiyat artışlarına karşı alınacak önlemleri, yastık altı altınların finansal sisteme entegrasyon modelini ve KGF destekli finansman paketini açıklaması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading