Yandex Metrica

Araç sahiplerine flaş duyuru: Zorunlu trafik sigortasında yeni döneme geçildi! 17 bin TL ödenecek!

Araç sahiplerine flaş duyuru: Zorunlu trafik sigortasında yeni döneme geçildi! 17 bin TL ödenecek!

Zorunlu trafik sigortasında yeni bir döneme geçildi. Trafik sigortasında kaza yapmayan sürücülere yüzde 50 indirim uygulanacak. Karara göre, kaza yapan sürücüler 17 bin TL, hiç kaza yapmayan sürücüler ise 3 bin TL trafik sigortası primi ödeyecek.

Ekonomi

23.01.2024, 20:49

Araç sahiplerini yakından ilgilendiren bir karar alındı. Araç sahiplerinin zorunlu trafik sigortasında yeni uygulamaya geçildi. Yeni uygulanacak kurala göre, kaza yapan sürücüler daha fazla trafik sigortası ödemek durumunda kalacak. Kaza yapmayan sürücüler ise indirimli zorunlu trafik sigortasından yararlanacak.

Magnum dondurmaları neden toplanıyor? Magnum dondurmaları nerelerde, hangi ülkelerde toplanıyor? Magnum dondurmaları neden toplanıyor? Magnum dondurmaları nerelerde, hangi ülkelerde toplanıyor? Haberi Görüntüle

KAZA YAPMAYANLARA YÜZDE 50 İNDİRİM

Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem başlıyor. Kaza yapan ve yapmayan sürücü aynı sigorta primini ödemeyecek. En düşük basamakta, 'çok riskli sürücüler' yer alacak ve poliçelerine yüzde 200 zam yapılacak. Kaza yapmayan sürücüler ise en üstte, 'çok iyi sürücüler' kısmında olacak. Bu sürücülerin poliçelerinde yüzde 50 indirim yapılacak. 

Et fiyatlarına tarihi zam: Bu fiyatları insanı vejeteryan yapar: Kuşbaşı ve kıyma fiyatları cep yakıyor Et fiyatlarına tarihi zam: Bu fiyatları insanı vejeteryan yapar: Kuşbaşı... Haberi Görüntüle

HER AY YÜZDE 2 ZAM

Mayıs ayından itibaren sigorta şirketleri trafik sigortalarında bir defaya mahsus yüzde 5 zam yapacak. Ardından her ay yüzde 2 oranında zam uygulanacak. 

Emekli maaşı hesaplama sistemi değişti: SSK, Bağ-Kur emeklileri bunları bilmeli! İşte yeni sistem... Emekli maaşı hesaplama sistemi değişti: SSK, Bağ-Kur emeklileri bunları bilmeli!... Haberi Görüntüle

21 BİN 118 TL ÖDENECEK

Hasar sebebiyle prim artırım ve hasarsızlık sebebiyle prim indirimi oranları da değişti. Hasar basamağı 0 olan bir sürücü tüzel araç için 21 bin 118 TL, özel araç için 17 bin 598 TL prim ödeyecek. 8. basamakta bulunan yani kazası olmayan sürücüler ise tüzel araçlarda 3 bin 520 TL, özel araçlarda 2 bin 933 TL ödeyecek. 

Emeklilere özel ayrıcalıklar TBMM gündeminde: 16 milyon emekliyi kapsıyor! Çalışmalar hızlandı Emeklilere özel ayrıcalıklar TBMM gündeminde: 16 milyon emekliyi kapsıyor! Çalışmalar... Haberi Görüntüle

ŞİRKET ARACINA FARKLI ŞAHSİ ARACA FARKLI PRİM

Şirket aracı ile şahsi araç sahipleri farklı prim ödeyecekler. Şirket araçları şahsi araçlara göre yüzde 2.5-20 arasında zamlı ücret ödeyecekken, fark ise 500 TL ile 3 bin TL arasında değişecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading