Yandex Metrica

Et fiyatlarına tarihi zam: Bu fiyatları insanı vejeteryan yapar: Kuşbaşı ve kıyma fiyatları cep yakıyor

Et fiyatlarına tarihi zam: Bu fiyatları insanı vejeteryan yapar: Kuşbaşı ve kıyma fiyatları cep yakıyor

Son dönemlerde fahiş fiyatlara yükselen et fiyatları cep yakmaya devam ediyor. Kuşbaşı ve kıyma fiyatlarını gören vatandaşlar şoke olurken, et fiyatlarına yalnızca 3 ayda yapılan zam oranı %40’a ulaştı. Peki güncel et fiyatları ne kadar oldu? 

Ekonomi

02.05.2024, 17:13

Geçen yılın ikinci çeyreğinde yükselişe geçen et fiyatlraı 2024'ün ilk 3 ayında rekor rakamlara ulaştı. Son üç ayda ise et fiyatlarına tam yüzde 40 zam yapıldı.

Son dakika: Borsada yeni rekor: 10 bin puan aşıldı Son dakika: Borsada yeni rekor: 10 bin puan aşıldı Haberi Görüntüle

ET FİYATLARINA REKOR ZAM GELDİ

Et fiyatlarına ilişkin rapor sunan Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin verilerine göre Ocak’ta 458 TL olan kuzu etinin fiyatı, Şubat ayında 591.48 TL olurken, Mart ayındaysa 638.52 TL olarak kaydedildi. Son fiyatlarla beraber ilk 3 aylık süreçte kuzu etine yapılan zammın oranı %39.3 oldu.

Doğalgaz ve elektrik fiyatlarına mayıs ayında zam yapılacak mı? Bakan Bayraktar'dan merak edilen soruya yanıt Doğalgaz ve elektrik fiyatlarına mayıs ayında zam yapılacak mı? Bakan... Haberi Görüntüle

DANA FİYATLARI MART AYINDA "REKOR" DEDİN

2024'ün ik ayında dana etinde ciddi bir fiyat artışı gözlenmedi. Dana eti Ocak ayında 415 TL olarak kayıtlara geçti. Fakat daha sonra dana eti Mart ayında %24.8 zamlanarak 517 TL’ye yükseldi.

İsrail İran'a saldırdı kripto para piyasaları altüst oldu: Bitcoin'de sert düşüş İsrail İran'a saldırdı kripto para piyasaları altüst oldu: Bitcoin'de sert... Haberi Görüntüle

MART AYINDA ZAM ŞAMPİYONU TAVUK OLDU

Öte yandan Mart ayında en çok zam ise beyaz ete geldi. Mart ayında %16.2’yle tavuk eti, %7.9’la kuzu eti, %7,8’le dana eti en çok zamlanan ürünlerden oldu.

Altın bugün yükseldi mi? 29 Nisan gram, çeyrek, tam altın fiyatları Altın bugün yükseldi mi? 29 Nisan gram, çeyrek, tam altın... Haberi Görüntüle

GÜNCEL ET FİYATLARINDA SON DURUM NE 15 NİSAN?

Ulusal Kırmızı Et Konseyi’nden elde edilen verilere göre Nisan’ın birinci haftasında ortalama karkas yağsız dana etin fiyatı 364 TL olurken, kuzu etinin fiyatı da 415 TL oldu. 

Habere Tepki Ver

1

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading