Yandex Metrica

Sitede Ara

Magnum dondurmaları neden toplanıyor? Magnum dondurmaları nerelerde, hangi ülkelerde toplanıyor?

Magnum dondurmaları neden toplanıyor? Magnum dondurmaları nerelerde, hangi ülkelerde toplanıyor?

İngiltere merkezli hızlı tüketim şirketi Unilever, İngiltere ve İrlanda'da Magnum markasına ait bademli dondurma ürünlerinin 100 gramlik ve 3'lü paketlerinin, "mümkün plastik ve metal varlığı riski" nedeniyle acil olarak geri çağırıldığını duyurdu. Şirketin yapmış olduğu açıklamada, "Ürünü satın aldıysanız yemeyin" uyarısı yapıldı. Peki, Magnum dondurmaları neden toplanıyor? Magnum dondurmaları nerelerde, hangi ülkelerde toplanıyor?
 

Ekonomi

01.05.2024, 12:19

Unilever, İngiltere ve İrlanda'da satılan Magnum marka bademli dondurmalarının potansiyel olarak plastik ve metal içerebileceği endişesiyle 5 partiyi geri çağırma kararı aldı. Bu gelişme tüketiciler arasında merak ve endişeye yol açtı. Peki, Magnum dondurmaları neden toplanıyor? Magnum dondurmaları nerelerde, hangi ülkelerde toplanıyor?

Nisan ayında fiyatlar havada! Vatandaşın kuru soğan kabusu Nisan ayında fiyatlar havada! Vatandaşın kuru soğan kabusu Haberi Görüntüle

MAGNUM DONDURMALARI NEDEN TOPLANIYOR?

Gıda Standartları Ajansı (FSA) internet sitesinde yapılan uyarıya göre, söz konusu ürünler "yemek için güvensiz" ürünler olarak belirlendi. Açıklamada, "Bu ürün, yemeyi güvensiz hale getiren plastik ve metal parçaları içerebilir" uyarısı yapıldı.

Açıklamanın devamında, "Unilever yukarıdaki ürünü geri çağırıyor. Bu ürünü satan tüm perakende mağazalarda satış noktası bildirimleri sergilenecektir. Bu bildirimler müşterilere ürünün neden geri çağrıldığını açıklar ve ürünü satın almaları durumunda ne yapmaları gerektiğini anlatır. Lütfen ekteki duyuruya bakın." denildi.

İngiltere ve İrlanda'da L3338, L3339, L3340, L3341, L3342 parti kodlarına sahip ve Son Kullanma Tarihi 12/2025 olan dondurma kutularının bu durumdan etkilendiği bildirildi.

13 milyarlık Kıyamet Uçağı anlaşması: Nükleer saldırıda kullanılacak uçağın maliyeti saatte 200 bin dolar 13 milyarlık Kıyamet Uçağı anlaşması: Nükleer saldırıda kullanılacak uçağın maliyeti... Haberi Görüntüle

MAGNUM DONDURMALARI NERELERDE, HANGİ ÜLKELERDE TOPLANIYOR?

Unilever'in Türkiye ofisi, dünya çapında 149 binden fazla çalışanı olan ve 190'dan fazla ülkede faaliyet gösteren uluslararası bir şirket olarak, henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı.

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

0

0

0

1

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Ekonomi


Loading