Yandex Metrica

Somalili vekillerden Türkiye'ye destek: Maaşlarının yüzde 20'sini depremzedelere bağışladılar

Somalili vekillerden Türkiye'ye destek: Maaşlarının yüzde 20'sini depremzedelere bağışladılar

Somalili vekiller Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlar için maaşlarının yüzde 20'sini bağışladı.

Dünya

23.01.2024, 22:19

Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından dünyanın dört bir yanından Türkiye'ye maddi manevi destek geliyor. Somalili vekiller, başkent Mogadişu'daki yaptıkları toplantıda Türkiye için yapılan bağış kampanyası kapsamında bu ayki maaşlarının yüzde 20'sini bağışladı.

Somali Meclisi Başkan Vekili Abdullah Ömer Abşir, halihazırda iş insanları ve hükümetin kampanyaya destek olduğunu söyleyerek kendilerinin de bu katkıyı sunma kararı aldığını söyledi.

İran'ı haritadan silmek istiyorlar! İngiliz basını yazdı: Dron fabrikası vurulabilir İran'ı haritadan silmek istiyorlar! İngiliz basını yazdı: Dron fabrikası vurulabilir Haberi Görüntüle

2 GÜNDE 4 MİLYON DOLAR BAĞIŞLANDI

Somali'de hükümet tarafından başlatılan yardım kampanyasında ilk 2 günde 4 milyon dolar toplandı. Kuraklık ve çatışmalardan ötürü zor bir dönem geçiren ülkede depremler sonrası çeşitli yardım kampanyaları başlamıştı.

Kraliyet ailesinde buzlar eriyor mu? Harry, William ve Kate Middleton sarmalı Arapsaçına döndü Kraliyet ailesinde buzlar eriyor mu? Harry, William ve Kate Middleton... Haberi Görüntüle

'TÜRK KARDEŞLERİMİZ İÇİN YAPABİLDİĞİMİZ HER ŞEYİ YAPALIM'

Cumhurbaşkanı Hassan Şeyh Mahmud, dün cuma namazı sonrası vatandaşlara şöyle seslenmişti:

Türk kardeşlerimizin bizler için ne ifade ettiğini her Somalili bilir, onlar daha fazlasını hak ediyor. Küçük de olsa gücümüzle yapabildiğimiz her şeyi yapalım.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading