Yandex Metrica

İran'ı haritadan silmek istiyorlar! İngiliz basını yazdı: Dron fabrikası vurulabilir

İran'ı haritadan silmek istiyorlar! İngiliz basını yazdı: Dron fabrikası vurulabilir

İsrail basını The Jerusalem Post'un kaynaklara dayandırdığı haberine göre İran'a yapılacak misilleme saldırısının türüne karar verildi. İsrail Genelkurmay Başkanı Halevi'nin yaptığı açıklama sonrasında 30 Nisan tarihinden sonra İran'a misilleme yapılması bekleniyor. The Guardian ise İran'ın başka ülkelerdeki dron fabrikasının hedef alınabileceğini belirtti.

Dünya

29.04.2024, 19:40

İsrail medyası, İsrail ordusunun Tahran'a karşı yapılacak olan saldırının hazırlıklarının tamamlandığını yazdı. The Jerusalem Post'ta yer alan habere göre İsrail'de siyaset ve askeri bürokrasi, İran'ın İHA saldırısına verilecek misilleme hakkında tartışmaya devam ediyor.

Yetkili kaynaklara dayandırılan habere göre İsrail ordusu, İran ve bölgedeki vekillerine 'Yapılacak saldırının' detaylarını netleştirdi. Fakat zamanlaması hakkında henüz bir netlik elde edilemedi.

ABD'den Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a açık çek: 95 milyar dolarlık yardım paketinde neler var? ABD'den Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a açık çek: 95 milyar dolarlık... Haberi Görüntüle

30 NİSAN VURGUSU

İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi tarafından yapılan açıklamada 22-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek Hamursuz Bayramı boyunca 'Vatandaşların huzurlu yaşam sürmesini sağlayacağız' vurgusu akıllara 30 Nisan sonrasını getirdi. Halevi'nin bu ifadelerinin 30 Nisan tarihinden sonra misilleme yapılacağına dair bir mesaj olduğu iddia ediliyor.

Ölüm haberleriyle tüm dünya çalkalanmıştı! Kansere yakalanan Kate Middleton için Kraliyet son kararını verdi! Ölüm haberleriyle tüm dünya çalkalanmıştı! Kansere yakalanan Kate Middleton için... Haberi Görüntüle

İRAN'IN DRON FABRİKASI VURULABİLİR

İngiliz The Guardian gazetesinde yayımlanan rapora göre, İsrail'in misilleme konusunda farklı senaryolara sahip olduğu belirtildi.

İsrail'in doğrudan İran topraklarına saldırı gerçekleştirmesinin bölgede çok büyük savaşı tetikleyeceğinden dolayı siber saldırı düzenlenebileceği belirtildi. İran'ın başka ülkelerdeki varlıklarını hedef alma veya dron fabrikasını vurmak gibi taktikler düşünüldüğü ifade edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading