Yandex Metrica

Kraliyet ailesinde buzlar eriyor mu? Harry, William ve Kate Middleton sarmalı Arapsaçına döndü

Kraliyet ailesinde buzlar eriyor mu? Harry, William ve Kate Middleton sarmalı Arapsaçına döndü

Prens Harry'nin Invictus Oyunları'nın 10. yıldönümüne katılmak için önümüzdeki ay İngiltere'de olması beklenirken, kardeşi Prens William barışacak mı soruları gündeme ilk sıradan giriş yaptı.

Dünya

24.04.2024, 05:33

Sussex Dükü, 8 Mayıs'ta St Paul Katedrali'nde Invictus Oyunları'nın 10. yıldönümü için Londra'da olacak. Şimdiye kadar planları hakkında çok az şey biliniyor ve kimse Meghan Markle'ın ona eşlik edip etmeyeceğini bilmiyor.

Bunun ötesinde, Prens Harry'nin kraliyet ailesinin herhangi bir üyesiyle tanışıp tanışmayacağına dair bir bilgi de yok.

Geciken silah sevkiyatı Zelenski'yi telaşlandırdı: NATO vurgusuyla yeni yardımlar istedi Geciken silah sevkiyatı Zelenski'yi telaşlandırdı: NATO vurgusuyla yeni yardımlar istedi Haberi Görüntüle

KATE VE CHARLES KEMOTERAPİ GÖRÜYOR

Bir kaynağa göre Prens Harry, kardeşi Galler Prensi ve Galler Prensesi Kate Middleton ile görüşmeyecek. Hatırlanacağı üzere Kate Middleton, Ocak ayında büyük bir karın ameliyatından sonra tespit edilen bir kanser için önleyici kemoterapi görüyor.

Ve yine Kral Charles, prostat ameliyatının ardından kanser teşhisi konduktan sonra kemoterapi tedavisine devam ediyor.

Rusya, BMGK'nın uzay tasarısına veto etti! ABD tepki gösterdi: 'Uzaya nükleer silah yerleştirmek istiyorsunuz' Rusya, BMGK'nın uzay tasarısına veto etti! ABD tepki gösterdi: 'Uzaya... Haberi Görüntüle

GÜVENLİKLERİ İLE İLGİLİ SORUN OLABİLİR

Kaynak, Meghan Markle ve çocuklarının son ziyaretinde Prens Harry'ye eşlik edip etmeyeceği konusunda istişarelerin devam ettiğini söyledi. Bu, güvenlikleriyle ilgili endişelerden kaynaklanıyor. Çocuklar İngiltere'ye giderse, kaynağa göre, yalnızca çocukların iyiliği için bir toplantı yapılabilir.

Amerika'da üniversiteler soykırıma karşı ayağa kalktı: Boğaziçi hocaları bu kez bahçeye çıkmadı Amerika'da üniversiteler soykırıma karşı ayağa kalktı: Boğaziçi hocaları bu kez... Haberi Görüntüle

PRENS HARRY İLE TANIŞMA PLANI YOK

Fakat Galler Prensesi tedavi gördüğü için Prens William veya Kate Middleton'ın şu anda odaklandığı bir şey değil. "Prens William ve Kate Middleton çok bilinçli bir şekilde pozitifliğe ve iyileşmeye odaklanmış durumdalar. Prens Harry'nin önümüzdeki ayın başlarında Londra'ya gitmesi bekleniyor, ancak henüz onunla görüşme planı yok. Onlarla temasa geçti ve en iyi dileklerini gönderdi, ancak toplantı biraz erken" dedi.

Kate Middleton'ın kendisine kanser teşhisi konduğunu şok edici bir şekilde açıklamasının ardından Prens Harry ve Meghan Markle, Galler Prensesi'ne en iyi dileklerini gönderdi. "Kate'e ve ailesine sağlık ve şifa diliyoruz ve bunu özel olarak ve huzur içinde yapabileceklerini umuyoruz."

Birçoğu kraliyet birleşimini umarken, kraliyet uzmanı Jennie Bonds, Meghan Markle'ın şimdilik İngiltere'den uzak durmasının en "nazik" seçenek olduğuna inanıyor.

"Prens Harry'nin güvenlik endişeleri ve devam eden aile gerilimleri göz önüne alındığında, Meghan'ın ona eşlik etmesinin pek olası olmadığına inanıyorum. Varlığının uzlaşma hareketlerini kolaylaştıracağını düşünmüyorum.

Sanırım katedralin dışında toplanan herhangi birinden alabileceği resepsiyon konusunda haklı olarak gergin olurdu."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Loading