Yandex Metrica

Prenses Kate ortadan kaybolmuştu! Fotoğraftaki Kate mi, yoksa dublör mü? İşte merak edilen gerçekler...

Prenses Kate ortadan kaybolmuştu! Fotoğraftaki Kate mi, yoksa dublör mü? İşte merak edilen gerçekler...

Bir süredir çıkan haberlerle dünya gündeminden düşmeyen İngiliz Kraliyet Alesi'nde, geçtiğimiz aylarda geçirdiği karın ameliyatı sontası ortadan kaybolan Prenses Kate Middleton, günler sonra ortaya çıktı. Kate'nin sosyal medya hesabından üzerinde oynandığı tespit edilen aile foroğrafını paylaşmasının ardından Kate için çeşitli iddialar ve spekülasyonlar öne sürüldü. Eşi ile alışveriş yaparken görünen Kate'in bu karesi yine sosyal medya takipçilerini ikna etmedi. Basına aktarılan görüntülerdeki kişinin Kate olmadığı ileri sürülürken akıllara Kate mi, yoksa dublör mü? sorusunu getirdi. İşte detaylar... 

Dünya

30.03.2024, 05:08

Son zamanlarda İngiltere'nin tek gündemi Kate Middleton oldu. Ocak ayında geçirdiği karın ameliyatından bu yana gözlerden uzak olan Prenses Kate, günler sonra ortaya çıktı. Ancak sosyal medyada kullanıcıları, basına servis edilen fotoğraftakinin Prenses olmadığını iddia etti. Bunun üzerine İngiltere ikiye bölündü. Fotoğraftaki Kate mi, yoksa dublör mü?

 Fotoğraftaki Kate mi, yoksa dublör mü?

10 Mart'ta sosyal medya hesabından üzerinde oynanan aile fotoğrafını paylaşmasının ardından çeşitli spekülasyonlara konu olan Galler Prensesi Kate, uzun süren dedikoduların ardından ilk kez kameralar tarafından görüntülendi. Ancak sosyal medya kullanıcıları ikna olmadı.

 Fotoğraftaki Kate mi, yoksa dublör mü?

Hamas kapıları kapattı: 'İsrail Gazze'den çekilmedikçe ve yerinden edilenler geri dönmedikçe anlaşma yok' Hamas kapıları kapattı: 'İsrail Gazze'den çekilmedikçe ve yerinden edilenler geri... Haberi Görüntüle

KATE Mİ, YOKSA DUBLÖR MÜ?

İngiliz The Sun gazetesi, Galler Prensesi'nin Windsor kentindeki çiftlik ürünleri satılan bir markette bugün çekilmiş görüntülerini yayımladı.

 Fotoğraftaki Kate mi, yoksa dublör mü?

Macaristan'dan çarpıcı açıklama: Yeni bir dünya savaşı hazırlığı yapılıyor Macaristan'dan çarpıcı açıklama: Yeni bir dünya savaşı hazırlığı yapılıyor Haberi Görüntüle

''MUTLU VE HUZULU DENİLMİŞTİ''

Eşi Prens William'la alışveriş yaparken amatör bir kamera tarafından çekilen videoda ellerinde poşetlerle görüntülenen Prenses Kate ile ilgili haberde, "Mutlu ve huzurlu görünüyor." ifadeleri yer aldı.

Ancak, çok sayıda sosyal medya kullanıcısı görüntüdeki kişinin Prenses Kate olmadığını iddia eden paylaşımlar yaptı.

 Fotoğraftaki Kate mi, yoksa dublör mü?

Prensesin daha önce çekilen fotoğraflarıyla bugün çekilen görüntüleri kıyaslayan sosyal medya kullanıcıları, farklı noktalara dikkat çekerek görüntülerdeki kişinin Kate olmadığını ileri sürdü.

Ocak ayında ameliyat olan Kate, 17 Nisan'a kadar Kraliyet görevlerine dönmeyeceğini açıklamıştı. Bunun üzerine İngiltere'de 10 Mart'ta kutlanan anneler günü için Kate, Kensington Sarayı'nın sosyal medya hesaplarından bir fotoğraf paylaşmıştı.

Sosyal medya kullanıcıları Prenses ve çocuklarının yer aldığı fotoğrafın üzerinde oynandığını belirterek fotoğrafın gerçek olmadığını iddia etmişti.

Fotoğrafın gerçek olmadığı iddialarına Kensington Sarayı bir gün sonra yanıt verirken Prenses Kate, amatör bir fotoğrafçı olarak fotoğraf düzenleme uygulamalarını denediğini ve görseldeki hataların kendine ait olduğunu ifade etmişti.

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Dünya


Loading