Yandex Metrica

Kraliçe 2. Elizabeth coronaya yakalanmıştı! Kötü haber geldi

Kraliçe 2. Elizabeth coronaya yakalanmıştı! Kötü haber geldi

Son dönemlerde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle gündem olan Kraliçe II.Elizabeth, geçtiğimiz günlerde coronaya yakalandı. Saraydan daha önce yapılan açıklamada Kraliçenin sağlık durumunun iyi olduğu söylenmişti. Ancak Elizabeth'in tüm telefon ve internet görüşmelerini iptal ettirdiği öğrenildi.

Dünya

23.01.2024, 18:51

Dünyanın en uzun süre tahtta kalan monark unvanını taşıyan Kraliçe 2. Elizabeth son zamanlarda yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme geliyor. Kraliyet ailesinin içerisinde yaşanan skandal olayların yanı sıra eşi Prens Philip'in ölümünden sonra zor günler geçiren Kraliçe etkinliklere de katıamıyor.

Dehşet anları! Trump’ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini cayır cayır yaktı Dehşet anları! Trump’ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini cayır... Haberi Görüntüle

KORONAVİRÜSE YAKALANMIŞTI

Yürüme zorluğu yaşayan Kraliçe'nin geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığı öğrenilmişti. Korkutan haber sonrası Buckhingam sarayı 95 yaşındaki Kraliçe Elizabeth'in soğuk algınlığına benzer semptomlar gösterdiği açıklanmıştı. 

Hizbullah'tan İsrail güçlerine kamikaze İHA'lı saldırı: 6'sı ağır 14 işgalci asker yaralandı Hizbullah'tan İsrail güçlerine kamikaze İHA'lı saldırı: 6'sı ağır 14 işgalci... Haberi Görüntüle

KRALİÇENİN DURUMU GİTTİKÇE KÖTÜLEŞİYOR

Prens Charles ve eşi Camilla'dan sonra İngiltere tahtının sahibi Kraliçe Elizabeth'in koronavirüse yakalanması tüm dünyada büyük bir endişeye sebep oldu. Saraydan gelen yeni bilgilere göre Kraliçenin durumu gittikçe kötüleşiyor. Kötü günler geçiren İngiliz tahtının sahibi tüm telefon ve internet görüşmelerini iptal ettirdi.

Ukrayna envanterine yeni transfer: Rus birlikleri 450 SkyRanger ile takip edilecek Ukrayna envanterine yeni transfer: Rus birlikleri 450 SkyRanger ile takip... Haberi Görüntüle

BİRÇOK KİŞİ VİRÜSÜ KAPTI

Aynı zamanda Kraliçe'nin kaldığı Windsor Kalesi'nde bir salgının olduğu ancak virüsü kapan kişi sayısının gizli tutulduğu öğrenildi.

Barzani'den Erdoğan mesajı: Erbil'de ağırlamaktan mutluluk duyuyorum Barzani'den Erdoğan mesajı: Erbil'de ağırlamaktan mutluluk duyuyorum Haberi Görüntüle

ELLERİ MOSMORDU

Sağlık sorunları yaşadığı iddiasıyla uzun bir süredir kamuoyundan uzakta kalan İngiltere Kraliçesi II.Elizabeth, çıkan haberleri yalanlarcasına önceki gün Windsor Kalesi'nde görüntülenmişti. Görüntülerde Kraliçe, İngiltere Genelkurmay Başkanı Nick Carter ile görüşme sağlamıştı.

Ancak kamuoyuna servis edilen fotoğraflarda gerçek ortaya çıktı. Kraliçe'nin ellerinin mosmor olduğu görülürken durumunun hiç de iyi olmadığı söylendi. İngiliz medyasında yer alan haberlerde Kraliçe II. Elizabeth'in ellerinin mor olmasının nedenlerinden birinin de kan dolaşımının zayıf olduğu olarak açıklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading