Yandex Metrica

Sitede Ara

Barzani'den Erdoğan mesajı: Erbil'de ağırlamaktan mutluluk duyuyorum

Barzani'den Erdoğan mesajı: Erbil'de ağırlamaktan mutluluk duyuyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Irak ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Neçirvan Barzani, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Erbil'de ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Barış, istikrar, ekonomik kalkınma gibi önemli konuları ele alacağız." dedi.

Dünya

06.05.2024, 00:28

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı 12 yıl sonra gerçekleştirdiği Irak ziyaretine ilişkin sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Irak ziyaretine ilişkin Türkçe mesaj paylaşan Barzani, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bağdat ve Erbil'e yaptığı tarihi ziyaret, bölgede hassas bir döneme denk geliyor." ifadelerini kullandı.

Barzani yaptığı paylaşımda ziyaretin, Irak ve IKBY ile Türkiye arasındaki güçlü siyasi, ekonomik ve güvenlik bağlarına da dikkat çekti.

BM'den soykırıma tam destek! Nikaragua'nın Almanya'nın talebi reddedildi: İsrail'e silah desteğinin önü açıldı BM'den soykırıma tam destek! Nikaragua'nın Almanya'nın talebi reddedildi: İsrail'e silah... Haberi Görüntüle

''ERDOĞAN'I AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM''

Barzani, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Erbil'de ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Barış, istikrar, ekonomik kalkınma gibi önemli konuları ele alacağız."

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Loading