Yandex Metrica

Husiler duyurdu: ABD ve İngiltere Yemen'e yeni bombardıman başlattı

Husiler duyurdu: ABD ve İngiltere Yemen'e yeni bombardıman başlattı

Yemen'de İran destekli Husiler, ABD ve İngiliz güçlerinin ülkenin batısındaki El-Hudeyde kentine 4 saldırı düzenlediğini duyurdu.  

Dünya

24.03.2024, 09:25

İsrail'e ait gemileri Kızıldeniz'den geçirmediği için ABD ve İngiltere'nin hedefi haline gelen Yemen'deki Husiler El-Hudeyde kentine 4 saldırı düzenlediğini açıkladı. 

Konuya ilişkin haber Husilere ait El-Mesire televizyon kanalında yer aldı.

İsrail'den Lübnan'a hava saldırısı: 1 kadın ile 1 çocuk öldü İsrail'den Lübnan'a hava saldırısı: 1 kadın ile 1 çocuk öldü Haberi Görüntüle

ABD VE İNGİLTERE'DEN YEMEN'E 4 YENİ SALDIRI

Haberde ABD ve İngiltere'nin, Hudeyde kentine bağlı el-Cah bölgesine 4 hava saldırısı gerçekleştirdiği belirtildi.

Saldırının yol açtığı hasara iliştin bilgi paylaşılmadı. Konuyla ilgili ABD veya İngiltere'den henüz bir açıklama yapılmadı.

Başkasının bebeğini 'kendisine benziyor' diye kucağına verdiler! Bebeğini kaybeden annenin açıklaması sosyal medyada olay yarattı! Başkasının bebeğini 'kendisine benziyor' diye kucağına verdiler! Bebeğini kaybeden annenin... Haberi Görüntüle

İKİ ÜLKE DÜN DE ART ARDA 3 SALDIRI GERÇEKLEŞTİRMİŞTİ

Husilere bağlı El-Mesira televizyonunda yayımlanan habere göre, ABD ve İngiltere'ye ait savaş uçakları Hudeyde Havalimanı'na 3 bombardıman gerçekleştirdi.

Suudi Arabistan'dan İran-İsrail gerilimine açıklama: Ciddi sonuçlara yol açabilir Suudi Arabistan'dan İran-İsrail gerilimine açıklama: Ciddi sonuçlara yol açabilir Haberi Görüntüle

ABD VE İNGİLTERE YEMEN'E SALDIRI DÜZENLEDİ

Haberde saldırıların neden olduğu kayıplara ilişkin bilgi verilmezken, ABD ve İngiltere tarafından da konuya dair açıklama yapılmamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Loading