Yandex Metrica

Sitede Ara

Suudi Arabistan'dan İran-İsrail gerilimine açıklama: Ciddi sonuçlara yol açabilir

Suudi Arabistan'dan İran-İsrail gerilimine açıklama: Ciddi sonuçlara yol açabilir

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı, İran-İsrail gerilimi hakkında açıklamalarda bulundu. Bakanlık bölgedeki krizin genişlemesinin ciddi sonuçlara yol açacağı belirtildi.

Dünya

28.04.2024, 14:03

Suudi Arabistan, İran'ın İsrail'e İHA saldırısını yakından takip etti. Riyad yönetimi, bölgedeki tansiyonun daha fazla yükselmemesi gerektiğini açıkladı. Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 'Büyük endişe duyuyoruz' ifadeleri yer aldı.

Riyad yönetimi, tüm taraflara itidal çağrısında bulundu. Bölgeyi ve halklarını savaşın tehlikelerinden uzak tutmaları istendi. Uluslararası barış ve güvenliğin korunması yönünde Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) sorumluluğunu yerine getirmesi gerektiği tekrardan hatırlatıldı.

Gazze'nin bir başka yüzü: Kayıplar, enkaz altında kalanlar ve toplu mezarlar Gazze'nin bir başka yüzü: Kayıplar, enkaz altında kalanlar ve toplu... Haberi Görüntüle

ARABİSTAN DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN YAZILI AÇIKLAMA

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, ''tüm taraflara en üst düzeyde itidal gösterme, bölgeyi ve halkını savaş tehlikelerinden koruma'' çağrısı yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading