Yandex Metrica

Başkasının bebeğini 'kendisine benziyor' diye kucağına verdiler! Bebeğini kaybeden annenin açıklaması sosyal medyada olay yarattı!

Başkasının bebeğini 'kendisine benziyor' diye kucağına verdiler! Bebeğini kaybeden annenin açıklaması sosyal medyada olay yarattı!

İngiltere'de bir anne doğumdan sonra bebeğinin bezini değiştirdiği sırada bebeğinin hastanede karıştığını öğrendi. Olaydan sonra bebeğini kaybeden anne yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlattı.

Dünya

28.04.2024, 23:47

İngiltere'de 22 yaşındaki Maisie Beth isimli genç kadın, Poole Hastanesi'nde bir kız bebek dünyaya getirdi. 

Bebeğe Isabelle adını verdikten sonra bebeğe yeni doğan sarılığı teşhisi konuldu ve küveze alındı.

Bebek küvez de kaldığı sırada ise anne hastaneden çıktı ve taburcu edildi. Bebeğini ziyarete gelen anne ise bebeğin uzun süre fototerapi de kalmasını şaşırtıcı buldu.

Türkiye'yi vurmayı planlayan o gemiler cayır cayır yandı: ABD üssünün bulunduğu adada yangın paniği Türkiye'yi vurmayı planlayan o gemiler cayır cayır yandı: ABD üssünün... Haberi Görüntüle

BÜTÜN GERÇEKLERİ BİR BİR ÖĞRENDİ

Anne bebeğinin bezini deiğiştirmek için bebeği kucağına aldıktan sonra ise bütün geerçekler ortaya çıktı. 

Anne Maisei, "Geri dönerken tuvalete gittim ve ebe ofisten çıktı ve bana içeri girmemi söyledi. Isabella'nın içeride olduğunu söyledi ve ben tuvaletteyken onu fototerapi beşiğiyle birlikte dışarı çıkardıklarını varsaydım." dedi.

Anne durumu tuhaf bulduğunu belirterek, ebelerin odasına gitti ve bebeğinin nerede olduğunu öğrenmek istedi. 

Karabağ Azerbaycan'ındır! Bölge temizlendi: Rus ordusu da bölgeden çekilme kararı aldı Karabağ Azerbaycan'ındır! Bölge temizlendi: Rus ordusu da bölgeden çekilme kararı... Haberi Görüntüle

HEMŞİRELERDEN AKIL ALMAZ AÇIKLAMA

Hemşireelrden biri ise erkek bebeğin annesine çok benzediklerini belirterek bebeği teslim ettiklerini söyledi. 

Kendi bebeği olmadığını öğrenen anne bebeğinin çalındığını zannetti ve hastane konuyla ilgili açıklama yaptı. Dorset Üniversitesi Hastanesi Ebelik Direktörü Lorraine Tonge'den yapılan açıklamaya göre ise,  "Eylül 2023'te doğum ünitemizde bir bebeğin yanlış anneye verildiği bir olayı araştırıyoruz. Yaşanan her türlü sıkıntıdan derin üzüntü duyuyoruz ve destek vermek için anneye ulaştık" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Loading