Yandex Metrica

Sitede Ara

En güçlü liderler araştırmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrupa birincisi!

En güçlü liderler araştırmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrupa birincisi!

Dünyaca ünlü bir şirket tarafından yapılan araştırmada, 'Twitter'daki en güçlü liderler'i derledi. Araştırmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın profili iki sıra birden yükselerek Dünya'nın en güçlü üçüncü, Avrupa'nın ise birinci hesabı oldu.

Dünya

23.01.2024, 20:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Twitter'da 19 milyonun üzerinde takipçi sayısıyla liderler arasında 3. sırada yer aldı. 

LGBT ve PKK paçavrasın onay: Filistin bayrağına yasak! Eurovision'da Gazze hazımsızlığı LGBT ve PKK paçavrasın onay: Filistin bayrağına yasak! Eurovision'da Gazze... Haberi Görüntüle

RAPOR YAYIMLANDI

Küresel halkla ilişkiler şirketi Burson Marsteller'in hazırladığı ve Twitter verilerinden hareketle devlet başkanlarının sosuyal medyadaki etkinliklerini ölçeyi amaçlayan 'Twiplomacy 2022' raporu yayımlandı.

Özgürlükler ülkesi(!) Soykırımı protesto edene dayak, filtresiz yayınlayana yasak! ABD üniversitelerinde neler oluyor? Özgürlükler ülkesi(!) Soykırımı protesto edene dayak, filtresiz yayınlayana yasak! ABD... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROFİLİ DÜNYANIN EN GÜÇLÜ 3. TWİTTER HESABI OLDU

Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur, tarafından atılan tweetle,  "Küresel PR ajansı Burson Cohn & Wolfe'a ait dijital diplomasi araştırma topluluğu Twiplomacy'nin her yıl yaptığı "Twitter'daki En Güçlü Liderler" araştırmasında Cumhurbaşkanımız'ın profili, 2022 yılında 2 sıra yükselerek dünyanın en güçlü üçüncü twitter hesabı oldu." diyerek açıkladı. Öte yandan Başkan Erdoğan'ın Twitter'da "Avrupa'nın en güçlü siyasi lideri" unvanını da koruduğu bildirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading