Yandex Metrica

BAE 75 yıl sonra aynı kabusu yaşadı: Umman'da hayat durma noktasına geldi! 21 kişi hayatını kaybetti

BAE 75 yıl sonra aynı kabusu yaşadı: Umman'da hayat durma noktasına geldi! 21 kişi hayatını kaybetti

Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) 75 yıl sonra o hava olayı tekrar görüldü. Umman'da hayat adeta durma noktasına geldi. Uçak seyahatleri askıya alınırken kamu görevlileri uzaktan çalışma sistemine geçti. Çıkan doğa olayında ise 21 kişi hayatını kaybetti.  

Dünya

26.04.2024, 17:51

Birleşik Arap Emirlikleri'nde son 1,5 yıllık yağış ülke geneline neredeyse 24 saat içerisinde düştü. Pazartesi gecesinden salı akşamına kadar aralıksız yağan yağmur, ülkedeki hayatı felç etmeye yetti. Kamu görevlileri uzaktan çalışma sistemine geçiş yaparken, tüm uçuşlar askıya alındı. Dubai'de 1, Umman'da 20 kişi ise hayatını kaybetti.

Pentagon ateşle oynuyor: Nükleer saldırı uçakları İncirlik'e indi! Pentagon ateşle oynuyor: Nükleer saldırı uçakları İncirlik'e indi! Haberi Görüntüle

75 YIL SONRA AYNI KABUS

Ulusal Meteoroloji Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre, 1949 yılından bu yana en yüksek yağış miktarı görüldü. Ras Al Khaimah Emirliği'nde 70'li yaşlarında olan bir kişinin aracı sele kapıldı. Yaşlı adamın hayatını kaybettiği açıklandı.

Ülkede birçok ev su altında kaldı, yollar ve işyerlerinde ise büyük hasar mevcut. BAE kırmızı alarm ilan etti.

Dubaili zenginlerin yeni aktivitesi: Su basan yollarda jet skiyle tur attılar! Dubaili zenginlerin yeni aktivitesi: Su basan yollarda jet skiyle tur... Haberi Görüntüle

DUBAİ HAVALİMANI KAPATILDI

Dünyan en sık kullanılan havalimanları arasında yer alan Dubai Uluslararası Havalimanı'ndaki uçuşlarda aksamalar yağmurun dinmesine rağmen devam ediyor. Yönetim tarafından yapılan açıklamada uçuşların ertelenmeye devam ettiği ve çevre havalimanlarına yönlendirildiği belirtildi.

Emirates Havayolu Şirketi tarafından yapılan açıklamada yerel saat ile 08:00'dan 00:00'a kadar ülke genelinde uçuşların durdurulduğu belirtildi.

Soykırım çığlığı tüm ABD'yi sardı: Harvard'da Gazze kampı! Okul İsrail’in finansmanını açıklasın Soykırım çığlığı tüm ABD'yi sardı: Harvard'da Gazze kampı! Okul İsrail’in... Haberi Görüntüle

CAN KAYBI 21'E YÜKSELDİ

Umman'da şiddetli yağışlar etkisini gösterdi. Yetkililer, şiddetli yağışın devam edeceğini vurgularken kamu görevlileri ise uzaktan çalışma sistemine tekrardan geçiş yaptı. Umman'da tüm okullarda ise uzaktan eğitim sistemine geçiş yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading