Yandex Metrica

ABD'nin gizli planı deşifre oldu! CIA'den Ukrayna hamlesi

ABD'nin gizli planı deşifre oldu! CIA'den Ukrayna hamlesi

ABD Merkez İstihbarat Teşkilatının (CIA), Rusya'nın saldırı ihtimaline karşı Ukrayna ordusu ve istihbaratından bir gruba gizli eğitim verdiği iddia edildi.

Dünya

23.01.2024, 18:38

Yahoo News'e eski istihbarat görevlilerinin verdiği bilgilere göre, CIA'e bağlı olan ve eski ABD Başkanı Barack Obama tarafından kurulan Kara Operasyonları Departmanı'nın Ukrayna Özel Kuvvetlerine ve istihbarat teşkilatlarına bağlı güçlere askeri eğitim verdiği iddia edildi. 

İsrail'den Lübnan'a hava saldırısı: 1 kadın ile 1 çocuk öldü İsrail'den Lübnan'a hava saldırısı: 1 kadın ile 1 çocuk öldü Haberi Görüntüle

KAPSAMLI BİR EĞİTİM ALIYORLAR

ABD'nin güneyinde bulunan eyaletlerden birinde gerçekleştirilen eğitimin, silah kullanımı, kamuflaj ve navigasyon gibi başlıkları kapsadığı bildirildi. 

ABD bir ilke hazırlanıyor! İşte soykırımcı İsrail'i bekleyen büyük tehlike ABD bir ilke hazırlanıyor! İşte soykırımcı İsrail'i bekleyen büyük tehlike Haberi Görüntüle

RUSYA'NIN MUHTEMEL İŞGAL GİRİŞİMİNDE KRİTİK BİR ROL OYNAYACAKLAR

Eğitim amacının Rusya'yı püskürtme ve muhtemel Ukrayna işgaline karşı direniş yapma olduğ belirtilirken, eğitilen grubun Rusya'ya karşı kritik bir hamle yapacağı belirtildi. 

CIA'nın 2015 yılından beri düzenli olarak Ukrayna'nın doğusuna gittiği ve Ukrayna askerlerine eğitim verdiği ifade edildi. 

Katliam gün gün yaklaşıyor: Netanyahu Refah'a saldıracağı tarihi belirledi Katliam gün gün yaklaşıyor: Netanyahu Refah'a saldıracağı tarihi belirledi Haberi Görüntüle

UKRAYNA'DA 200 ASKER BULUNUYOR

Ukrayna'da ABD'ye bağlı 200 asker bulunurken, Pentagon bu askerlerin Ukrayna'ya taktiksel destek vermek için konuşlandırıldığını bildirmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading