Yandex Metrica

ABD polisinden üniversitelerdeki Gazze gösterilerine orantısız müdahale! Profesöre ters kelepçe

ABD polisinden üniversitelerdeki Gazze gösterilerine orantısız müdahale! Profesöre ters kelepçe

ABD'deki üniversitelerde İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği katliama karşı tepkiler sürerken ABD polisinin orantısız müdahaleleri ise gittikçe artıyor. Çok sayıda öğrencinin gözaltına alındığı olaylarda Emory Üniversitesi'nde Prof. Caroline Fohlin ile Felsefe Bölümü Başkanı Noelle McAfee, ters kelepçeyle gözaltına alındı.

Dünya

03.05.2024, 12:45

İsrail'in Gazze Şeridi'nde işlediği soykırım dünya genelindeki üniversitelerde protesto ediliyor. Columbia Üniversitesi’nde başlayan protestolar ABD genelindeki çok sayıda üniversiteye sıçradı. 

Yale Üniversitesi ve New York Manhattan'daki New York Üniversitesi ve daha bir çok üniversitenin kampüslerinde toplanan öğrenciler İsrail'in Gazze'deki soykırımını ve ABD'nin desteğini protesto etti.

ABD'nin Georgia eyaletindeki Atlanta kentinde bulunan Emory Üniversitesi'ndeki öğrenciler, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarına tepki göstererek, kalıcı ateşkes çağrısında bulundu.

İsrail'de sokaklar yine karıştı: Esir aileleri ve destekçileri sokaklara indi İsrail'de sokaklar yine karıştı: Esir aileleri ve destekçileri sokaklara indi Haberi Görüntüle

PROFESÖRE TERS KELEPÇE

ABD'nin Gazze'deki soykırıma verdiği desteğe tepki gösteren öğrencilere destek veren Ekonomi Profesörü Caroline Fohlin ve Felsefe Bölümü Başkanı Noelle McAfee ABD polisi tarafından gözaltına alındı. 

McAfee'nin gözaltına alınışı bir doktora öğrencisinin çektiği videoyla tüm dünyaya yayıldı.

Irak'ın Süleymaniye kentinde patlama! Gaz tesisi füzelerle vuruldu Irak'ın Süleymaniye kentinde patlama! Gaz tesisi füzelerle vuruldu Haberi Görüntüle

ÖĞRENCİLERE ELEKTROŞOKLA SALDIRI

Yüze yakın öğrencinin gözaltına alındığı Emory Üniversitesi'nde ABD polisi öğrencilere biber gazı ve elektroşok silahı ile saldırdı.

 

Habere Tepki Ver

0

1

2

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Loading