Yandex Metrica

İsrail'de sokaklar yine karıştı: Esir aileleri ve destekçileri sokaklara indi

İsrail'de sokaklar yine karıştı: Esir aileleri ve destekçileri sokaklara indi

Gazze Şeridi'ndeki Filistinli direniş gruplarının elinde bulunan esirlerin aileleri Tel Aviv'de yeniden sokaklara inerek esir takası anlaşması için çağrıs yaptı. Gazze'deki İsrailli esirlerin yakınları ve destekçileri, Savunma Bakanlığı binası önünde ateş yaktı. Polis, göstericilere atlı birlikler ve TOMA'larla müdahale etti, 3 kişiyi gözaltına aldı. 

Dünya

09.05.2024, 11:48

Soykırımcı İsrail'in başkenti Tel Aviv'de binlerce kişi sokaklara inerek Netanyahu yönetimine karşı sloganlar attı. Gazze'deki esirlerin aileleri ve destekçileri sokaklarda polislerle zaman zaman gerginlik yaşadı. 

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de Gazze Şeridi'ndeki esirlerin aileleri ve destekçileri sokağa inerek, hükümete esirlerin serbest bırakılması için bir ateşkes anlaşmasını kabul etmesi çağrısında bulundu.

İsrail savaş uçakları Gazze Şeridi’ndeki BM binasını bombaladı İsrail savaş uçakları Gazze Şeridi’ndeki BM binasını bombaladı Haberi Görüntüle

NETANYAHU'YA "ATEŞKESİ KABUL ET" ÇAĞRISI

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları 206 gündür devam ederken, Gazze Şeridi'ndeki esirlerin aileleri ve destekçileri İsrail'in başkenti Tel Aviv'de sokağa indi. Göstericiler, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hükümetine en kısa sürede esirlerin serbest bırakılması için bir ateşkes anlaşmasını kabul etmesi çağrısında bulunarak, ellerinde "Refah bekleyebilir, onlar bekleyemez" yazılı pankart taşıdılar.

Tel Aviv'deki Begin Caddesi'ni trafiğe kapatan göstericiler, yolda ateş yaktı. Polis ile göstericiler arasında arbede çıktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Loading