Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Cuma namazını Ayasofya'da kıldı: Gazze'ye rahmet İsrail'e lanet!

Ramazan ayının son Cuma namazını Ayasofya-i Kebir Camii'nde kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze'deki İsrail zulmünün son bulması ve birlikte beraberlik için cemaatle dua etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rabbim bu kardeşlerimizi zulümden inşallah Leyle-i Kadirdeki dualar hürmetine kurtarsın" ifadelerini kullandı.

Gündem

16.05.2024, 08:06

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ramazan ayının son cuma namazını Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde kıldı. Cuma namazının ardından cemaatle birlikte dua eden Erdoğan, Gazze'ye rağmen, İsrail'e lanet okudu.

Okullar yarın tatil olacak mı? Öğretmenler yarın iş bırakıyor mu? MEB'den son dakika açıklaması Okullar yarın tatil olacak mı? Öğretmenler yarın iş bırakıyor mu?... Haberi Görüntüle

KADİR GECESİ DUASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan duada, "Rabbim bu kardeşlerimizi zulümden inşallah Leyle-i Kadirdeki dualar hürmetine kurtarsın." ifadelerini kullandı.

Duasına devam eden Erdoğan, Kadir Gecesi vesilesiyle birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Leyle-i Kadirinizi tebrik ediyorum. Kardeşlerimiz Gazze'de İsrail'in zulmü altında. Rabbim bu kardeşlerimizi zulümden inşallah Leyle-i Kadirdeki dualar hürmetine kurtarsın. Bizler şu anda elimizden gelen her türlü desteği, yardımı gönderiyoruz. Göndermeye sonuna kadar devam edeceğiz." dedi.

"Sizlerin duaları çok çok önemli. Aramızdaki birlikte beraberlik çok çok önemli" diyerek sözlerine devam eden Erdoğan, "Rabbimizin emri, Esteuzubillah Bismillah, Hepiniz toptan sımsıkı Allah'ın ipine yani Kur'an-ı Kerim'e sarılın. Ayrılığa düşmeyin, bütün mesele bu. Ayrılığa düşmeyeceğiz, bir olacağız beraber olacağız." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, "Bu vesilele Rabbim gücümüzü kuvvetimizi daim etsin. Rabbim bizleri Ramazan-ı Şerif'e ulaştırdığı gibi inşallah bayrama da kavuştursun. Bayramı bayram gibi yapanlardan eylesin diliyorum. Allah'ım birliğimizi daim kılsın diliyorum. Lillahi Teala El Fatiha." dedi.

Bayraktar TB3 testleri hız kazandı! Art arda 3 test başarıyla tamamlandı Bayraktar TB3 testleri hız kazandı! Art arda 3 test başarıyla... Haberi Görüntüle

TOPKAPI'YI ZİYARET ETTİ

Daha sonra Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Dairesi’ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Hüseyin Kutlu ve ekibi tarafından 8 yılda yazılan 10 ciltten oluşan ‘İstanbul Mushafı’nı hediye etti.

Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hırka-i Şerif ziyaretinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İstanbul Valisi Davut Gül, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Necmettin Bilal Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Topkapı Sarayı ziyareti çıkışında basın mensuplarına kandil simidi ikram etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading