Yandex Metrica

Sitede Ara

Bugün 8 Mart İETT, metro kadınlara ücretsiz mi? 8 Mart'ta otobüs ve metrobüs kadınlara bedava mı?

Bugün 8 Mart İETT, metro kadınlara ücretsiz mi? 8 Mart'ta otobüs ve metrobüs kadınlara bedava mı?

8 Mart dünya kadınlar gününde İETT, metro seferleri kadınlara ücretsiz mi? Kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde otobüs ve metrobüslere ücret ödemeyecek mi? Kadınlar arama motoruna, "Bugün 8 Mart İETT, metro kadınlara ücretsiz mi? 8 Mart'ta otobüs ve metrobüs kadınlara bedava mı?" sorularını soruyor. Peki 8 Mart'ta kadınlara ulaşım bedava mı?

Gündem

22.03.2024, 10:21

Bugün 8 Mart Cuma Kadınlar gününde kadınlar ulaşıma ücret ödeyecek mi?  Kadınlar arama motoruna, "Bugün 8 Mart İETT, metro kadınlara ücretsiz mi? 8 Mart'ta otobüs ve metrobüs kadınlara bedava mı?" sorularını soruyor. Peki 8 Mart'ta kadınlara ulaşım bedava mı? 

Emekli Orgeneral Çetin Doğan tahliye oldu! İşte ilk sözleri Emekli Orgeneral Çetin Doğan tahliye oldu! İşte ilk sözleri Haberi Görüntüle

8 MART (BUGÜN) İETT, METRO BEDAVA MI?

Bugün 8 Mart 2024 kadınlar günü peki bugün toplu taşıma ücretsiz mi? Kadınlar metroya bedava mı binecek? Konuya dair henüz İBB'den bir açıklama gelmedi. İlerleyen saatlerde yeni bilgilendirme gelebilir. İstanbul'da Kadınlar Günü'nde toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığına dair net bir bilgi bulunmuyor. ALO 153 ve Beyaz Masa ile irtibata geçerek konuya dair detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Ata Emre Akman kimdir? Ata Emre Akman'ın ölümünde bir kişi daha tutuklandı! Ata Emre Akman kimdir? Ata Emre Akman'ın ölümünde bir kişi... Haberi Görüntüle

8 MART (BUGÜN) METROBÜS ÜCRETSİZ Mİ?

İBB 8 Mart dünya kadınlar gününde metrobüsleri ücretsiz yapacak mı? Geçtiğimiz dönemlerde 8 Mart'ta kadınlar İstanbulkart Mobil uygulamasını kullanarak ilk ulaşım seferlerini ücretsiz gerçekleştirdi. Fakat 2024 yılında kadınlara yönelik bir girişimi an itibarı ile bulunmuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

1

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading